نارگل۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 456 عنوان چسبندگی انگشتان دست 244 بازدید | 14 پست دوستان کسی مشکل چسبندگی انگشتان دست داشته ؟؟ یا از کسی شنیدین؟؟آیا عمل کردین اگر عمل داشتین پیش کدوم دکتر عمل کردین؟ 1398/12/01 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلبآرا عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 4109 دکتر جراح زیبایی باید رفت خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 6007 من داشتم یکسالگی وهفت سالگی عمل کردم یکسالگی خوب جواب نداد مجبو شدم دوباره عمل کنم اصفهان دکتر مهاجر متخصص جراحی اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
نارگل۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 456 من داشتم یکسالگی وهفت سالگی عمل کردم یکسالگی خوب جواب نداد مجبو شدم دوباره عمل کنم اصفهان دکتر ... عزیزم چندتا انگشت بود؟؟الان جاش مونده؟؟
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 6007 متاسفانه پسرم یکی از انگشتهای پاش اینطوره که میترسم عمل کنم یه دکتر گفت بذار سه سالش بشه اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 6007 عزیزم چندتا انگشت بود؟؟الان جاش مونده؟؟ دست چپ بین دو انگشت انگشتری ووسطی پوست از پام برداشتن من فقط باز کردمعزیزم اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
قلبآرا عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 4109 شما تجربه داشتی؟؟ نه فامیلمون اینطوری بود دستش البته کوچیک بودعمل کرد البته اون دکتر ارتوپد هم تو اتاق عملش بود چون استخوانهای دستشم به هم چسبیده بود خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 6007 عمل زیبای نکردم دیگه ما حدود 25 سال پیشه اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
نارگل۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 456 نه فامیلمون اینطوری بود دستش البته کوچیک بودعمل کرد البته اون دکتر ارتوپد هم تو اتاق عمل ... خب الان راضی هستن؟جاش مونده؟؟
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 6007 مال من جاش مونده بایدعمل زیبایی بشه که من بیخیالش شدم ارتوپد بهتره من پسرمو بردم ارتوپد دکتر سعید توکلی تهران اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
قلبآرا عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 4109 خب الان راضی هستن؟جاش مونده؟؟ نه بابا اصلا معلوم نیست البته چندتا عمل انجام داد دوتا زیبایی بود یه بارم که استخوان خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم
نارگل۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 456 مال من جاش مونده بایدعمل زیبایی بشه که من بیخیالش شدم ارتوپد بهتره من پسرمو بردم ارتوپد دکتر سعید تو ... کار ایشون خوبه؟؟جراحی زیبایی هم میکنن؟؟یعنی منظورم اینه جاش نمونه
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 6007 کار ایشون خوبه؟؟جراحی زیبایی هم میکنن؟؟یعنی منظورم اینه جاش نمونه کارش خوبه ولی عمل زیبایش جداست باید بری پیش دکتر زیباییی شاید بشه بالیزر جاشو از بین برد باید دکتر ببینه اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم