2777
2789
عنوان

کیا بچه ها‌شونو تو روروک گذاشتن

109 بازدید | 8 پست

شنیدم واسه بچه ها خوب نیس

پسرم 4 ماهشه وقتی بغلش میکنیم همش خودشو صاف میکنه وایمیسته دوس داره وایساده نگهش داریم 

اگه واسه بچهاتون استفاده کردین از چن ماهگی بوده

استفاده نکردم..

علم پیشرفت کرده بهش احترام‌بذارین

الان میان میگن ما گذاشتین سرو مرو گنده...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین هر چیزی ب اندازش خوبه بعصیا از صبح تاشب بچه رو تو رورویک و کریر و کالسکه میذارن بعد بچه مشکل پیدا میکنه میگن وا چرا اینکه همه چیش به رفاه بوده این غلطه من خودم استفاده کردم برای بچم ولی حدود یک ماه اینم وقتایی که بیقراری میکرد یا میخواستیم غذا بخوریم در حد د0 بیست دقیقه شاید تو کل روز نیم ساعت هیچ مشکلیم نداشت ولی بعدش یاد گرفت خودش به پشت بندازه با رورویک منم جمش کردم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

۱۰ دقیقه کافیه،مثلا من میخوام غذا بخورم یا سرویس برم میزارم،دیگه خیالم راحته،آخه چهاردست و پا میره یک ثانیه نمیشه ازش غافل شد،چیز بدی نیس ولی باید تایمش کم باشه،نه یک ساعت بچه رو به امان خدا بزاری