2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه برو دکتر ببین علت جوش زدنت چیه از محصولات مناسب پوستت استفاده کن روتین مراقبت از پوست د ...

رفتم عزیزم

کرم سینره داد بدتر شد

یه ژل شستشو دهنده هم داد ،پوستمو خیلی خشک میکرد

منم زیر چشمام گود و تیرس.خواب و استراحت کافی به همراه اب زیاد در روز بهترش کرده.انواع ماسک های طبیعی هم استفاده میکنم.خداروشکر خیلی خوب تر شده.غذاهای سالم.میوه.سبزی.ارایش کمتر.ضدافتاب مناسب

من همین یه دونه ام!
منم زیر چشمام گود و تیرس.خواب و استراحت کافی به همراه اب زیاد در روز بهترش کرده.انواع ماسک های طبیعی ...

عزیزم ماسکایی رو که استفاده کردی نتیجه دیدی رو اکه میشه معرفی کن.  

عزیزم ماسکایی رو که استفاده کردی نتیجه دیدی رو اکه میشه معرفی کن.    

ماسک سفیده تخم مرغ.سفیده تخم مرغ و دستمال کاغذی.اب گوجه فرنگی.ماست.ماست و زردچوبه.اب خیار.دارچین.گلاب

من همین یه دونه ام!
ماسک سفیده تخم مرغ.سفیده تخم مرغ و دستمال کاغذی.اب گوجه فرنگی.ماست.ماست و زردچوبه.اب خیار.دارچین.گلا ...

حتما امتحان میکنم مرسی گلم

در روز چندتاشو استفاده کنم؟

چقد بزارم بمونه رو پوست؟

حتما امتحان میکنم مرسی گلم در روز چندتاشو استفاده کنم؟ چقد بزارم بمونه رو پوست؟

من هرروز یه ماسک میزنم.خیلی زیاد بمونه نیم ساعت.سفیده تخم مرغ تا وقتی خشک بشه.یا ماستم همینطور

مثلا 5شنبه ها سفیده تخم مرغ با دستمال کاغذی میذارم.پوستمم انقد شاداب شده که نگو

من همین یه دونه ام!
سفیده تخم مرغ و دستمال کاغذی چجوریه گلم؟

سفیده رو با چنگال بزن که از حالت لختگی دربیاد.بریز تو یه ظرف دربسته بذار یخچال.هروقت میخوای ماسکش کنی ازش استفاده کن.

با قلمو بزن رو کل صورتت.بعد دستمال کاغذی رو بذار روش.دوباره با قلمو سفیده رو بزن رو دستمال.میتونی یه لایه دیگم دستمال باز بذاری.امل من فقط یه برگه دولا میذارم.منتظر شو تا کاملا خشک بشه بعد از یه طرف دستمالو اروم جدا کن از پوستت.همه الودگیهارو از پوست میکشه.بعدم با اب بشور و میتونی بعدش با پنبه گلاب زده پوستتو ماساژ بدی.فقط یه بار درهفته این ماسک مجازه.

بعد که زدی بهیچ وجه نخند و صورتت اخم نکنه و چین ننداز چون میمونه رو پوستت

من همین یه دونه ام!