2777
2789
عنوان

هیچی تو خونه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 34 پست
با اين كارا استرس رو به خونه ميارى و به بقيه انتقال ميدى كرونا خيلى وقته اومده ما تازه فهميديم تا قب ...

اره واقعا الان مردم اینقد تلقین میکنن همه گیر میشه

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام برادخترم اسباب بازی ای جدید بخرم تاتوخونه حوصلش سرنره میدونم اوضاع ما از چین بدتر میشه تاچندروز آینده 

م وادغذاییم ترس دارم تاد خترم خوابه برم بخرم

ول کن بابا چیه.

همین امثال شما پخش میکنن این بیماریو

عزیزان دلم بهداشت فردی رو رعایت کنید.

ینی چی امید واهی میدید.

هیچی نیست؟؟؟؟این همه مردم تلف شدن از کهولت سن بوده.

جدی بگیرید لطفا

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤

خب دیگه... بهونه برای گرونی و غارت فروشگاهها از ترس کرونا و قرنطینه جور شد و  دوستان عزیز مثل قبل که هجوم بردید دستمال کاغذی و پوشک و.. گرون شد الانم با موجی که داره راه میوفته شما هم همجهت بشید ببینیم چیکار میتونید بکنید گرونی چند برابر شه و فروشگاهها خالی از مواد خوراکی...😡😡😡😡 

اگر قرار بمیریم باکرونا میمیرم اول اخرش ما رفتنی هستم هرچه قمست باشه همون میشه چقدر شما استرس دارید

خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤ 

بچها من قمیم ولی تهران ساکنم 

خانوادت قم و رفتن مشهد الان توراه برگشتن

کرونا تست داره که یه سربرن تستی بدن توخیابون راحت شه یا باید منتظر علائمی باشن بعد اقدام کنن

عزیزم منم مثل شمام یه لیست بلند بالا نوشتم همهچیزم تموم شده منتظر موعد حقوق همسرم بودم که فرداست!اما کرونا زودتر او مد خخخخخ.قمم واقعا نمیدونم چکار کنم

خانوادم یه شهر دیگه ان کلی وسیله جمع کردم ب پدرم زنگ زدم بیاد دنبالم ولی الان نمیدونم برم یانه!اخه اونجا هم کرونا مشاهده شده!اگر نرم و قم بدتر بشه کلا باید تک وتنها بمونم اگرم برم میترسم کرونا ببرم تو خانواده😂🤪دوسال پیش مامانم رفت بیمارستان دیسک گردنشو عمل کنه بعد از برگشتنش تمام ماهایی که رفتیم ملاقات انفولانزا گرفتیم!هم خودمون هم بچه هامون پنجاه روز تمام توی بیمارستانهای اراک و قم و تهران در به در بودیم هرشب میگفتم امشب یکیمون میمیره😭تا خدا خواست و هممون خوب شدیم و بچه هامون مرخص شدن

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
خانوما بچه هامون رو مدرسه بفرستیم یا نه چکار کنیم ؟ اطلاع رسانی صفره کاش کسی دلسوزانه همه رو راهنمای ...

خانمی  اگه آموزش و پرورش تعطیل اعلام نکنه مجبوری بفرستی.اگه میتونی خودت به بچه ت اموزش بده دستهاش تو مدرسه بشوره تند تند با کسی دست نده.از دست کسی خوراکی چیزی نگیره بخوره و...

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤