2777
2789
عنوان

هیچی تو خونه ندارم

665 بازدید | 34 پست

بچها منتظر حقوق شوهرم بودم برم خریدخوراک 

یا تموم کردم یادر حال اتمامه 

الانم کرونا استرس انداخته بجونم که اگه فرد آلوده دست زده باشه منم دستم بخوره آلوده میشم یا نه 

میتونم برم فروشگاه خرید کنم نکنه آلودگی باشه شهر ما شهرشلوغیه میترسم 

آخه موادغذاییم ته کشیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به دلت بد راه نده و برو

اخه تا کی میتونی چیزی نخری

ماسک بزن و اومدی دستاتو بشور و مواد غذایی که میسه رو ضدعفونی کن

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         

با اين كارا استرس رو به خونه ميارى و به بقيه انتقال ميدى كرونا خيلى وقته اومده ما تازه فهميديم تا قبلش رعايت هم نميكرديم الان رعايت ميكيم سعى كن عادى تر زندگى كن با ترس نميشه بجاش سيستم دفاعى خانوادت رو قوى كن

عزیزم اگه میترسی ماسک بزن و دستکش بپوش و مواد غذایی مثل ماکارونی یا هرچیزی که کاور داره رو ی اب بگیر بشور خشک کن بذار تو کابینت.مربا سس هرچیزی که خریدی بشور 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤