من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
سلام دوستت داشت طلاق در کار نبود فقط به کارهای بدش فکر کن ارومت میکنه معلومه طلاق برای همه سخته ولی با خود خوبی هم چیزی حل نشده تا حالا باید خودت رو برای زندگی جدید اماده کنی قوی باش