2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودتون رنگ کنید 

اول یه روز بتونه کاری کنید و سمباده کشی کنید و بذارین خشک بشه روز بعد رنگ بزنید سه دست روهم 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

آره میشه خودتون رنگ کنین 

ما هم داریم خودمون خونه رو کاغذ دیواری میکنیم 

از رنگ ساده تر و سریع تره

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
حتما باید بتونه و سمباده بکشیم 

بتونه برای چاله ها و ترک های روی دیواره کاری نداره

سمباده ام برای رو بتونه اس ک یک دست بشه کل دیوار اره واجبه مگه اینکه خونه سالم سالم باشه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
منم می خوام خونه مونو خودمون رنگ کنیم چه رنگی خوبه از روی گچ؟ اکریلیک یا روغنی یا پلاستیک

از مغازه ای که رنگ میخرید نحوه رقیق کردن و تناسبش رو بپرسید کامل راهنمایی میکنن.

راحته با غلطک.

روغنی برای دیوارها و پلاستیک برای سقف

😊😊😊