fitishta مدیر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 عنوان عشق و حال🤨🤭 | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 46 پست خانوما هرچی میخواست بگین ...آهنگ مورد علاقه.الان چی دلتون میخواد...آرزوتون چیه....چیکار میکنین...عکس میفرستین بفرستین بخندیم...دورهمی 😝 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈 1398/12/01 | 00:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anahela عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 898 جدیدا خیلی یوسف زمانی گوش میدم الانم دلم پووووول و یه عالمه لباس و عطر و اینا میخواد دلم آلبالو خشکه و کاکائو باچایی هم میخواد
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 عاشق اهنگ بردیام اسم اهنگش متبحر عالیه عالی واییی عاشقشم.. رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 ازاینا ک رو سرشه دوس دارم شمس 😍😍 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
roya_royaaaa عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 179 کدومش؟😊 پزشک❤️ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب بیداری من یکی شد ... هدفم ❤️
aaa2 عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 2847 میخام اینو درست کنم چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 کدومش؟😊 سوت چپ آخرییییی😍😍🥴 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 میخام اینو درست کنم خوبه 😍😍 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
melika7671 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 3344 عاشق اهنگ بردیام اسم اهنگش متبحر عالیه عالی واااای ینی روزی بیس بار گوشش میدم عن اهنگو دراوردم دیگه😂 اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 واااای ینی روزی بیس بار گوشش میدم عن اهنگو دراوردم دیگه😂 منمممم😍😍🤭 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
melika7671 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 3344 میخام اینو درست کنم واای چخوشگلههه درس کنو بفروش اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
hosnafesgheli عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 2168 عاشق اهنگ بردیام اسم اهنگش متبحر عالیه عالی گفتی رفتم دان کردم ببینم چیه خیلی قشنگ بود... همه آهنگاش قشنگن؟؟؟؟ قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 واااای ینی روزی بیس بار گوشش میدم عن اهنگو دراوردم دیگه😂 امضات 😝😝😍 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 گفتی رفتم دان کردم ببینم چیه خیلی قشنگ بود... همه آهنگاش قشنگن؟؟؟؟ من ک فقط اینو دوس داشتم رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈