امروز با طرفمو دوستش و دوستم رفتیم بیرون تو جاده بودیم من سرمو کردم از شیشه بیرون گفت مث بچه ها سرتو نکن بیرون منم لج کردم کلن از شیشه رفتم بیرون منو اورد تو گف نرو رو اعصابم منم جری تر شدم دوباره رفتم دوباره اوردتم تو گف سر و کلتو خونی میکنما منم ترسیدم چون چن بار کتک خوردم ازش میدونم چ ادمیه دیگه بهم محل نمیداد از کارم پشیمون شده بودم هرکارمیکردم باهام حرف نمیزد منم پشت چراغ قرمز پیاده شدم رفتم دوستمم پیاده شد اومد پیشم یه ساعت بعدش دیدم بلاکم کرده میدونم کارم خیلی بچه گونه بود و نمیباس اینکارو انجام بدم ولی قبلش یه چیزی گف منم اعصابم خورد بود میخواستم اونم مث من شه مثلا تلافی کنم ولی بدتر گند زدم چیکار کنم حالم خیلی بده دوستش بهم گف وقتی پیاده شدین گفت اخلاقای ما بهم نمیخوره من چیکار کنم اینقد گریه کردم سر درد شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستی و ازش کتک میخوری و هنوز باهاشی و میگی دوستش دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣