yasamin___ مدیر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 627 عنوان اگه عاشق یه نفر باشین ولی مامانش | مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 44 پست اگه عاشق یه نفر باشین ولی از اخلاق مامانش خوشتون نیاد باهاش ازدواج میکردین؟اخلاقایی مثل حسود بودناز کاه کوه ساختندخالت کردن و...اگه ازدواج نمیکردین پس دوست داشتنتون رو چیکار میکردین؟ همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم... 1398/11/30 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20451 ازدواج فقط زن و شوهر که نیست خانواده ها خیلی تاثیر دارن اگر پسره واقتعا تورو بخاد اجازه نمیده کسی تو زندگیش دخالت کنه Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 ن خب همینه که اینو گفتی. آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8369 عزیزم من قبل ازدواج میگفتم مهم نیست و با مادرش که نمیخوام زندگی کنم ولی الآن بهت میگم که وارد زندگی ... همه مردا مثله هم نیستن منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
دخترشاپریون1235 عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 354 مادر شوهرم همین خصلتا رو داره به اضافه دو بهم زنی شوهرم مادرش میشناسه حرفاش یه صذم قبول نداره الانم اگه من نگم بریم سری بزنیم ماه تا ماه خونه ش نمیره توروخدا اگه منو تو تاپیکای سیاسی دیدین فحشم بدین برم گم شم
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20451 خب همینه که اینو گفتی. اصلا ربطی نداره من روزی با صدنفر درارتباطم مشاوره میدم حالا یجورایی Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
yasamin___ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 627 من خودم ؛ عاقلانه فک میکردم و با این ادم ازدواج نمیکردم البته خیلی بستگی ب این داره ک پسره ده ... یعنی اگه دهن بین مامانش نباشه کافیه؟هرچیم مثل مامانش نباشه باز مامانش وقتی قراره دخالت کنه اعصاب واسه ادم نمیمونه😑 همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 اصلا ربطی نداره من روزی با صدنفر درارتباطم مشاوره میدم حالا یجورایی بنده هم روانشناسم و اگر اینطور مشاوره میدی بد به حال اون خانم که اینارو بهش بگی آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
شقايقي،، عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 13776 يسو ازدواج كردمبا مادرع قطع رابطم بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....
زهرا82 عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 32011 همه مردا مثله هم نیستن اینم حرفیه ولی خب احتمال پیدا کردن آدم درستش خیلی پایین تره. اکثر آدم ها روشی که مادرشون تربیتشون کرده رو پیاده میکنن
نگار_00 عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 11582 یعنی اگه دهن بین مامانش نباشه کافیه؟ هرچیم مثل مامانش نباشه باز مامانش وقتی قراره دخالت کنه اعصاب و ... اره اگ مستقل باشه و اجازه دخالت و یا اینکه هر چی مامانش بگه قبول نکنه بازم اوکیه خوبه
yasamin___ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 627 مادر شوهرم همین خصلتا رو داره به اضافه دو بهم زنی شوهرم مادرش میشناسه حرفاش یه صذم قبول نداره الانم ... اینجوری حس بدی ندارین که با خانوادشون رابطه ندارین؟من حس میکنم اینجوری یه جای زندگیم میلنگه هرچند انتخاب عاقلانه ای هست همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
aniammmm عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 805 من اگه عقله الانمو داشتم به جایهپسر با ننه باباش حرف میزدم به تفاهم برسم
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8369 اینم حرفیه ولی خب احتمال پیدا کردن آدم درستش خیلی پایین تره. اکثر آدم ها روشی که مادرشون تربیتشون کر ... شوهره من برعکس خانواده اش رفتارشه اونا بیفرهنگ خرافاتی مرد سالار شوهر من برعکس منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
yasamin___ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 627 بنده هم روانشناسم و اگر اینطور مشاوره میدی بد به حال اون خانم که اینارو بهش بگی دقیقا😐 همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...