2777
2789
عنوان

بازم قسمت نشد مامان بشم😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 59 پست
تهران

منم ازم مثبت شده با بتا ۳۵

دفعه قبل بارداری شیمیایی داشتم میترسم

فردا باید تکرارش کنم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هم اصرار به مسافرت کرد و هم هی میگفت سقط کن و اخر سر نزدیکی کرد.و تو۱۲ هفته سقط شد با کورتاژ

ای جان خیلی متاسفم عزیزم، ان شاالله به زودی دامنت سبز شه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
اجی دیگه غصه شو نخور سخته میدونم منم مثل تو ۱۲ هفته کورتاژ کردم بعدش داغون شدم تازه یه حاملگی خ ...

ممنونم عزیزم اره باید روحیمو خوب کنم ایشالا ک خدا خودش زودتر نی نی بده بهم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
انشالله چندماه دیگه مامان بشی این روزام یادت میره برامنم دعاکن خیلی دوس دارم مامان بشم😢منم یه سقط د ...

ایشالا ک هر چ زودتر با هم مامان بشیم امیدوارم خدا صدای قلب شکستمونو بشنوه😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
منم ازم مثبت شده با بتا ۳۵ دفعه قبل بارداری شیمیایی داشتم میترسم فردا باید تکرارش کنم

چی شد از دادی؟فقط الکی استرس نداشته باش و نترس من از هر چی ترسیدم سرم اومد

نمی دونم، استارتر گفتن، برای من هم سواله که منظورشون چیه.

من نگفتم از سهل انگاری یکی دیگه از کاربرا گفت

چی شد از دادی؟فقط الکی استرس نداشته باش و نترس من از هر چی ترسیدم سرم اومد

اره عزیزم از ۳۵اومد ۶۷دوبرابر شد شکر خدا

ان شالله قسمت خودت بارداری سالم و بی دردسر😘

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
اره عزیزم از ۳۵اومد ۶۷دوبرابر شد شکر خدا ان شالله قسمت خودت بارداری سالم و بی دردسر😘

خب خداروشکر فقط استرس نداشته باش ب خدا واسه بچه سمه من میدونم ک از استرس و حرص ب این روز افتادم خواهش میکنم مواظب فرشته کوچولوت باش ازت ممنونم بابت دعات😘

خب خداروشکر فقط استرس نداشته باش ب خدا واسه بچه سمه من میدونم ک از استرس و حرص ب این روز افتادم خواه ...

نه دیگه مطمئنم خدا معجزشو نشونم داد نشون داد ب خودش توکل کنم بهتر از هر چیزی سلامتیشم دست خودشه اصلا نگران نیستم

مرسی😘