2777
2789
عنوان

بازم قسمت نشد مامان بشم😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 59 پست
ایست قلبی😔قلبش نمیزد و مجبور شدم سقطش کنم

عزیزم اهل کجایی

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته بودی عزیزم؟علایمت چی بود؟ ایشالا خدا سال جدید عید خوبی بهت میده

سه ماهم بود یه روز لک دیدم رفتم سونو گفتن قلبش دو هفته است ک وایستاده😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
از خدا میخام تو سال جدید بهت یه بچه سالم عطا کنه. دیگه چاره نیس از الان ورزش کن.سبزی میوه بخور. ت ...

ممنون عزیزم ما خیلی مواظب بودیم نمیدونم چرا اینجوری شد😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
منم بعد یسالونیم باردار شدم قلبش تشکیل نشد سقط کردم. هنوز تیکربارداریمم حذف نکردم، ۲ماه گذشته ولی ه ...

😭😭😭

چند هفته بودی عزیزم

سه ماهم پر شده بود

ایشالا ک چیز مهمی نباشه و راحت درمان شه قبلی چرا سقط شد

قبلی متاسفانه پوچ بود و خودش دفع شد

عزیزم، روح پاکش پیش خداست و همیشه حضورش توی قلبت زنده س، امیدوارم قلبت تسکین پیدا کنه، سخته... چه م ...

خیلی ممنون اولش واسمون خیلی سخت بود وقتی فهمیدیم ک بچمون مرده تو راه انقدر گریه کردیم ک نگو هنوز یاد شوهرم میوفتم گریم میگیره😭😭😭هیچ وقت اون لحظه یادم نمیره خیلی روز بدی بود تو ذهنمم میمونه روز 22بهمن بود همه جا تعطیل بود و کلی دردسر کشیدیم و اخرشم فهمیدیم مرده😭😭😭مامانم کلی لباس واسش بافته بود جیگرم کباب میشه وقتی میبینمشون😭😭

ناراحت نباش خدا انشالله یه دوقلونازبهت میده😍😍

اتفاقا دو قلو بود ک یکیشو تو هفت هفته گفتن پوچه چقدر خدا رو شکر کردم ک این یکی سالمه ک اینم نموند😔

عزیزم اهل کجایی

تهران

اجی

دیگه غصه شو نخور

سخته میدونم

منم مثل تو ۱۲ هفته کورتاژ کردم

بعدش داغون شدم

تازه یه حاملگی خارج رحم هم داشتم 

بعد اینا خدا بهم یه پسر گوگولی داد

ورزش کردم 

تحت نظر بودم

سبزی میوه خوردم هرروز

شماهم خیلی غصه نخور

ان شالله خدا بهت یه دوقلوی دختر پسر میده

دیگه کار خداست ..چاره ای نیس

تحنل و صبر کن امید داشته باش

اتفاقا دو قلو بود ک یکیشو تو هفت هفته گفتن پوچه چقدر خدا رو شکر کردم ک این یکی سالمه ک اینم نموند😔

انشالله چندماه دیگه مامان بشی این روزام یادت میره برامنم دعاکن خیلی دوس دارم مامان بشم😢منم یه سقط داشتم