2777
2789
در ضمن شما بزرگتر از همه یعنی خدا رو داری نترس  خدا روح مادرتون رو هم قرین ارامش کنه

ممنونم😣😣😣 خدا رفتگان شمام بیامرزه بله خدا هر لحظه باهامه همیشه حسش میکنم منظورم کمک خواستن دراینجور مواقع هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نداره برش دار ببر دکتر ببینه. خدا مامانت رو رحمت کنه. ولی ماشالله خودت بزرگ و بالغی . خدا رو هم داری. 

بغل کن با شوهرت برید دکتر بهت راهنمایی میکنه. الان خودت ستون خانه ای . منم شده هیچ کس نبوده بچه رو زدم زیر بغل با آژانس رفتم دکتر . بالاخره زندگیه دیگه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بدنش که داغ نیس دماسنج مخصوص بچه  نداشتم از این دماسنجای برای بزرگسالا استفاده میکنن گذاشته زیر ...

باز اگه میتونی یه دکتر ببرش چک کنه 

هر وقت تب میگیری نیم درجه بهش اضافه کن 

در ضمن ۳۸.۵ تب پایین هم نیست این جور مواقع باید تب رو پایین اورد  چون نوزاد هست بیشتر حواست بهش باشه 

ایشالله خوب خوب میشه فرشته کوچولوتون

تب از ۳۷.۵ شروع میشه 

من هیچی از بچه داری نمیدونم کسی رو هم ندارم مامانم فوت شده تنهام نگران شدم

اگه فقط یه ناحیه دو دون زده شاید عرق سوزشده. یا لباس رو با تاید معمولی شستی و به تاید حساسیت داده. یا اگه بهش شیر میدی خودت یه چیزی خوردی که حساسیت داده. بهتره فعلا لبنیات بغیر از پنیر رو حذف کنی. شیر خشک هم مخصوص بچه های حساس رو بدی که همون شیرخشکهای HA هست.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بله حتما نمیخورم دیگه نمیدونستم نباید زیاد گرمی خورد

شکلات رو نخور چون جز پرهیزات هست. اما بقیه گرمیجات رو حذف کامل نکن. چون شیرت سرد بشه بچه دل درد میگیره. تعادل رو رعایت کن. گرمی خوردی، در کنارش سردی هم بخور.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷