2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭

یادم ننداز خیلی خطرناکه نکن من ب شددددت پشیمونم

بعدش رفتم چشم پزشک گفت چقد چشات خط خطیه تمام اون فشارا رو چشمم خط انداخت ی هفته ی اولم که نگو انگار یکی با مشت کوبید رو صورتم داغون اصلا به خطراتش نمی ارزه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بین مژه هارو رنگ میزنن که پرتر نشون میده

هزینش چقده و چقدر ماندگاری داره

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
طرف ناشی بوده؟؟؟یعنی کارشو خوب انجام نداده

نمیدونم اما دوستامم جای دیگه رفتن میگن ب خطراتش نمی ارزید بعدش رفتم چشم پزشکی دکتر خیلی تذکر داد که حتی دیگه ترمیمم نرم چون خیلیییی ضرر داره برا چشم 

حالا ما ادما قشنگی ترجیح میدیم به اینا یکیش خود من😫

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔