2777
2789
عنوان

دیشب چه خوابی دیدم😍😍😍

286 بازدید | 26 پست

خواب دیدم ی پسر داشتم سه چهار سالش بود 

اونقدر نفس بووود ک نگو

کپی برابر اصل بچگیای شوهرم بود

میمردم براش

از صبح تا الان یادش می افتم دلم غش می ره براش

تو اقدامم

دلم دختر میخواست 

اما میگفتم بازم هرچی صلاح خداست

الان این خوابو دیدم از ته دلم میگم فرقی نداره جنسیتش

فقط زودی بیاد تو دلم😍

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

بچگیای شوهرتو یادته😁

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچگی های شوهرت 😅🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

من اوایل برداریم خواب ی پسر بچه دیدم ک اسمش امیرحسین بود.همین ک دختر دنیااومد خواهرشوهرم باردار شد بعد از۱۸سال اسمشو گداشتن امیرحسین

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

منم سر دخترم همش خواب پسر می دیدم بچم دختر شد سر این یکی خواب دیدم رفتم لباس دخترونه خریدم ولی پسره الان خخخ خواب زن برعکس در می یاد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منم سر دخترم همش خواب پسر می دیدم بچم دختر شد سر این یکی خواب دیدم رفتم لباس دخترونه خریدم ولی پسره ...

😍😍😂😂

باورت میشه اگه قبلا بود از ذوق می مردم الان ولی واقعا الان دیگه برام فرقی نداره

منم یه شب خواب دیدم یه دخترخیلی خوشگل دارم صبح که بیدارشدم واقعامیخاستمش همش قربون صدقش میرفتم

مثل الانه من😍

دلم تنگ شده برا گل پسرم😂😂

😍😍😂😂 باورت میشه اگه قبلا بود از ذوق می مردم الان ولی واقعا الان دیگه برام فرقی نداره

امیدوارم هرچی زدوتر باردار بشی عزیزم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن