سلام دختر من تقریبا هشت ماهشه، همیشه گوشش تا میخورد و من بعضی وقتا دیر متوجه میشدم الان همسرم بهم میگه گوشش با بلی شده و من خیلی ناراحتم و نسبت بهش احساس گناه میکنم، باید چیکار کنم خوب بشه؟ اصلا خوب میشه؟
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دیدیش عزیزم؟ قربونت برم مرسی😍❤️ به نظرت گوشش خیلی بده؟
اره دیدم,نه اصصصصلا بد نیس,به نظرت بد میاد.
شبا خوابیدنی یه مدت روسری ببند براش.حساس شدی برا همین بد میبینی,والا ماشاالله دخترت انقد ناز و خوشگله که به چشم نمیاد ,هرچند اصلا بدی نبود که به چشم بیاد
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
مرسی عزیز دلم یکم آروم شدم ایشالا به چشم همه همینطور باشه، قربونت برم خیلی لطف داری مرسی❤️🌹😘
فدات بشم
دخترت جیگره😙😙😙😙حسابی ببوووووسش از طرف من
فدات گلم چشم😘😍 خدا نی نی تو رو هم بسلامتی تو بغلت بذاره❤️
ممنوووون.الهی امین😚😚😚😚
اصلا ربطی نداره و باروسری ایناهم عوض نمیشه،چون ارثیه پس خودتو سرزنش نکن و اجازه نده دیگران هم سرزنشت کنن،مگراینکه خیلی کم باشه ک بزرگ شد بهترشه،درواقع اونقدرام مهم نیست گوشای منم بزرگه ولی باموهام همیشه میپوشونمش،بعضی وقتام میگم برم عمل کنم
سلام عزیزم گوش دختر شما درست شد؟ دختر منم ۸ ماهشه یکم بل شده گوشاش
سلام عزیزم، بله کاملا نرماله الان، راستش من اصلا یادم نبود که یه زمانی همچین نگرانی داشتم😁 یعنی میخوام بگم بعضی وقتا مامانا زیادی حساس میشن نگران نباش چیز خاصی نیست