2777
2789
عنوان

این چه وضعه تایپ کردن تو رو خودا..

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 19 پست
نه من خودم رد میشم و نمیخونم مگه مسخره مردمم ضمنا خدا درسته دوستم

من کلا یه عمره مینویسم خودا چون تشدید میزارم   

منم نمیخونم دیگه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من نه . کلی گفتم  کسی اونجوری پست نزاره اهمیت نمیدن بهش

اینم حرفیه دیگه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم ولی این وضع رو خودمون به وجود آوردیم مثلا برا کسی که همه مطلب رو همون پست اول می‌نویسه بازدید ...

بده دیگه ریشه کن کنیم این رفتار تو مخ رو

بده دیگه ریشه کن کنیم این رفتار تو مخ رو

موافقم ولی فکر نکنم کاریش بشه کرد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

موافقم ولی فکر نکنم کاریش بشه کرد

من ک نمیخونم دیگه اونجور پست ها رو  

دیروز ی نفر پست گذاشته بود ک شوهرش باهاش بد حرف میزنه 

منم پیگیر ک کمکش کنم 

آقا ته ماجرا فهمیدم زنه خودش اذیت میکنه

یعنی 2ساعت طول کشید بگه جریان چیه

همه اول شوهرش فحش دادن و بد و بیراه گفتن تهش حق دادن ب شوهره