2777
2789

بچه ها بعد از چند وقت تو زندگی مشترکتون به شوهرتون مسلط شدین؟یا تو عقد اینکارو کردین؟شوهرتون تو عقد بیشتر به حرفتون گوش میکرد یا بعد عروسی؟

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازینکه دیکتاتور باشم ب کسی مسلط باشم خوشم نمیاد ولی بعد دوسال کامل با خلقیات همدیگه کنار اومدیمو ب تفاهم کامل رسیدیم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مگه بردست که بهش مسلط شد😐 تو آشنایی قبل ازدواج که داشتیم همه حرفامونو زدیم دیدیم باهم تفاهم داریم ازدواج کردیم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

مسلط شدن اشتباس. چون زندگی یطرفه نمیشه

همسرمن از همون عقد، حرف من اولویتش بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منظور استارتر اینه که اخلاقای بچشونو کنار داشتن فک کنم من تازه شوهرم ییاله اونیه که میخام از همه لحاظ از اول خوب بود ولی یه اخلاقایی داشت ک دوس نداشتم یا یه کارایی میکزد ک متنفر بودم الان گذاشته کنار و همونیه که میخام از لحاظ رفتاری