2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قیچی کوتاهشون کن . رنگ نکن موهاتو نهایت سالی یک بار . چون با رنگ کردن بیشتر میشن 

اصلا تاحالا رنگ نکردم هیچ چیز گیاهی نیست بخورم ک بیشتر نشه؟

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤

هلیله سیاه میگن خوبه . روزی یه دونه با ماست بخوری یا بذاری دهنت ابشو بمکی . اها سیر تو غذا هات استفاده کن . سیر بهترین دارو برای سفیدی موه  . اگه بتونی بوش رو تحمل کنی روزانه بخوری خیلی خوبه یا بنداز تو غذات . من تو خورشت هام میریزم حتی تو دمپختک هم میریزم . چون دوست ندارم موهام سفید بشن 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔

هلیله سیاه بخور عزیزم هم جلوی سفید شدن موها رو میگیره هم موهای سفیدت مشکی میشن فقط زمان میبره تآثیر بزاره و بدمزه است ولی تآثیر داره

هلیله سیاه میگن خوبه . روزی یه دونه با ماست بخوری یا بذاری دهنت ابشو بمکی . اها سیر تو غذا هات استفا ...

هلیله میخورم..شما چند سالته موی سفید نداری؟ اگه سیر اینقد موثرهاستفاده  میکنم مرسی

هلیله سیاه بخور عزیزم هم جلوی سفید شدن موها رو میگیره هم موهای سفیدت مشکی میشن فقط زمان میبره تآثیر ...

شش ماه پشت سر هم خوردم تاثیری نداشت ول کردم دیدم باز سفید شده باز الان شروع کردم میخورم فک کنم فقط روند رو کندتر میکنه

هلیله میخورم..شما چند سالته موی سفید نداری؟ اگه سیر اینقد مدیره استفاده میکنم مرسی

من ۳۲ سالمه ۲ تا تار مو سفید دارم . اونم بخاطر فشار عصبی که تابستون تحمل کردم اون دو تا سفید شدن . کلا فشار عصبی رو سفید شدن موها تاثیر زیادی داره . ببین یه وقت بهت نگن رنگ کن تا سفیدی ها معلوم نباشه گول بخوری چند برابر میشن با رنگ . همون بده کسی برات قیچی کنه 

من ۳۲ سالمه ۲ تا تار مو سفید دارم . اونم بخاطر فشار عصبی که تابستون تحمل کردم اون دو تا سفید شدن . ک ...

من آدم آرومی نیستم نمیدونم چ کنم..خرداد عروسیمه مجبورم رنگ کنم واسه عروسی

شش ماه پشت سر هم خوردم تاثیری نداشت ول کردم دیدم باز سفید شده باز الان شروع کردم میخورم فک کنم فقط ر ...

بخور تا یکسال میگن بخوری بعد اثرشو میبینی 

من آدم آرومی نیستم نمیدونم چ کنم..خرداد عروسیمه مجبورم رنگ کنم واسه عروسی

تمرین ارامش کن . خواستی بگو خودم یادت بدم 😁بسلامتی . حالا برا عروسی اشکال نداره اما در کل رنگ کردن اشتباه . من خودم الان یک سال دیگه رنگ نکردم . پشیمونم . از اون همه زجری که به موهام دادم