2777
2789

والا من شوهرم خیلی تایمش تو خونه هست و کارش راحته چند ساعت میره و میاد ولی در بچه داری که بچم 6 ماهشه اصلا کمک نمیکنه تو کار خونه اصلا تازه میخام 3 ماه دبگه از مرخصی در میام باید برم کار موندم شما چکار میکنید که شوهرانون بچه نگه میدارن به کارتون برسید یا تو خونه داری

بگو کمکت کنه خوب

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسیو بیار کمک کنه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

شوهر من انقد کار میکنه کمبود خواب داره ولی شبا بچم بیدار میشه نگهش میداره خیلی کمکم میکنه حتی کوچکترین زمانشو. دلیلشم فقط اینکه میدونه همونقد که من مسئولیت پسرمون رو دارم اونم مسئوله و اینکه میدونه منم کارم سخته(کار خونه) 

خدایی من شوهرم ۹صبح میره تا۱۰شب خیلی کمک میکنه مثلا دیشب ۱۰/۵خونه بود من داشتم میمردم دو روز بود حموم نرفته بودم بچه ها رو گرفت رفتم حموم دوتشتم لباس شستم😣بعد شام اوردم دیگه دراز کشیدم شوهرم جم کرد بچه رو یکم گرفت بعد سیب خریده بود واسه کمپوت اونارو آماده کرد لباسارو پهن کرد جاها رو انداخت دیگه من پاشدم کمپوت ودرس کردم ومیوه آوردم در کل خیلی کمک میکنه خونه باشه ولی خدایی منم خیلی کارام زیاده با دوتا بچه شلوغ