2777
2789
عنوان

این لباس قشنگه

1363 بازدید | 31 پست

سلام خانمهای عزیز ببینید لطفا این لباس قشنگه و اینکه آیا مناسب هست برای مهمونی که تو عید بیاد البته بگم تا حالا تو مهمونی خانواده همسر که لباس پایین کمرم نباشه نپوشیدم نمی‌دونم آیا بد هست یا نه و اگه عید نپوشم نهایت میزارم برای مهمونی خودمونی و دو ستانم  و اینکه مورد دیگه اینه که فقط جلو لباس پولک دوری زیر هست و پشت لباس نداره و به خاطر این دو دل شدم و می‌خوام اینترنتی بخرم لطفا نظرتون رو بهم بگید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلو آقایون میخوای بپوشی اینو؟؟؟ 😐

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست
نمی‌دونم جلو خانواده خودم راحتم ولی جلو خانواده همسرم نمیپوشم 

والا کارخوبی میکنی, چه معنی داره آدم جلوی نامحرم اینجوری لباس بپوشه

ولی درکل لباس خیلی شیکه 🤩

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست