2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم

293 بازدید | 40 پست

پسرم یه ریز گریه میکنه نق نق ازش نمیفته الان ۱۰ماهشه شوهرمم که انگار نه انگار همش بی خیال تازه روزا میگه بیا مغازه من با بچه نق نقو باید برم اونجا مشتری راه بندازم،خسته شدم ۲ ۳ روزه جنون گرفتم دلم میخواد یا خودمو بکشم یا این بچه رو خفه کنم😭😭😭

خفش نکن بده من تا بزرگش کنم بهت بدم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم امشب بخاطر بچه داری کلی گریه کردم، تازه الان خوابیده بچم، شیر نمیخوره فقط توخواب میخوره، توخواب هم که شیرخشک میدم بعدش آروغ نمیذاره بخوابه و بیدار میشه و روز از نو😭😭😭

حق داری عزیزم. درکت میکنم. بچه داری واقعا سخته‌. منم پیر شدم تا الان که پسرم ۴ ساله بشه. قید هر چی بچه است زدم دیگه‌.

باید صبوری کنی تا این روزا بگذرن. خدا قوت بده بهت گلم. سعی کن هر از گاهی یک ساعت هم شده از کسی کمک بگیری. من که شهر غریبم. داغون شدم دست تنها.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
میشه پسرای منم ببری؟؟     انقد اذیتم ک کارم ب ارام بخش رسیده

دختر چ خبرتههههه

آراااامبخش!

یکم فکر کن خودمون کوچیک بودی کل روز تو کوچه بازی میکردیمو تخلیه میشدیم،این طفلکا کجابازی کنن،کجا انرژیشونو خالی کنن؟

خدارو واسه سالم بودنشون شکر کن،شکر کن اونقد شادن ک میتونن شیطونی کنن

ب اینکه اونقد پیشه خدا عزیزبودی ک لایق مادربودن شدی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامانا دعاااا کنید منم ساله دیگه ب دردتون دچار شده باشم

حسرتشو میکشم والا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
میشه پسرای منم ببری؟؟     انقد اذیتم ک کارم ب ارام بخش رسیده

اره کاش میشد من عاشق بچه هستم بچه های خواهرام سر من دعوا میکنن ک بیان پیشم 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
ان شاءالله خدا ی جفت سالم و تاکید میکنم ارومش رو بهت ببخشه عزیزم واقعا بچه داری سخخخخخت ترین کار دن ...

خدا بده

ٱروم و شیطونش فرق نداره برام