2777
2789

امتحانات بستگی به رشتت ودرسات داره ک تشریحی باشن یاتستی

پیام نوربهتره

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاد بهتره 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

وای پیام نور خیلی سخته..درسته که همش تستیه ولی کتابهای قطور باید بخونی که یه ذره حذفی نداره و امتحاناش هم خیلی سخته همه گزینه های شبیه هم ولی شوهرم داره ازاد میخونه خیلی راحت ۱۰ صفحه فقط جزوه میخونه..نمره هم بهش میدن استادا..پیام نور چون دست استاد نیست و سوالا سراسریه جای هیچ کمکی نیست

وای پیام نور خیلی سخته..درسته که همش تستیه ولی کتابهای قطور باید بخونی که یه ذره حذفی نداره و امتحان ...

منم ازاد خوندم. هم کتاب میخوندیم هم جزوه خیلیم سخت امتحان میگرفتن و بیستوپنج صدمم نمره اضافه نمیدادن

وای پیام نور خیلی سخته..درسته که همش تستیه ولی کتابهای قطور باید بخونی که یه ذره حذفی نداره و امتحان ...

والا همه فکر میکنن پیام نور اسون نمیدونن کمر ما داره می‌شکنه

بعد خودشون چند نمره از استاد میگیرن با چند صفحه جزوه میگن آزاد سخت.