2777
2789
عنوان

سرطان خون

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 60 پست
ايشالله تروخدا دعا كنيد

نه اصلا نترس اون چیزی که تو فکرته نیست 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
نه اصلا نترس اون چیزی که تو فکرته نیست 

اين ازمايشايي كه دكتر براي مامانم نوشته ،اگه اين ازمايشارو بده مشخص ميشه مشكل مامانم چيه؟؟

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين ازمايشايي كه دكتر براي مامانم نوشته ،اگه اين ازمايشارو بده مشخص ميشه مشكل مامانم چيه؟؟

دوستان ممنون ميشم جواب اين سوالمو بدين!!!

کمبود ویتامین د۳باعث تعریق شدید کمبودی میشه ازمایش بدید ارزونه

ببخشيد عكس ازمايش هايي كه دكتر واسه مامان نوشته رو گذاشتم ،ميشه يه نگاه بندازين؟؟؟

اگه مامانم اين ازمايشارو بده مشخص ميشه مشكلش چيه

ببخشيد عكس ازمايش هايي كه دكتر واسه مامان نوشته رو گذاشتم ،ميشه يه نگاه بندازين؟؟؟ اگه مامانم اين ا ...

من زیاد خوندن ازمایشم اوکی نیست ولی هرچی دکتر گفته انجام بده

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

دقیقا ویتامین D3روهم براش نوشته

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دقیقا ویتامین D3روهم براش نوشته

مامان من تقريبا ي ماه بيش رفت پيش دكتر 

الان تقريبا يه هفته است كه اين علائمو داره !واسه اين نگرانم ميگم نكنه ازمايشي كه به درد مامانم ميخوره رو ننوشته باشه چون يه ماه پيش مامانم مشكلي نداشت

مامان من تقريبا ي ماه بيش رفت پيش دكتر  الان تقريبا يه هفته است كه اين علائمو داره !واسه اين ن ...

بدکترت اعتماد کن نهایتش خوب نبود عوضش کن یائسگی هم یسری مشکلات باخودش میاره

مامان من تقريبا ي ماه بيش رفت پيش دكتر  الان تقريبا يه هفته است كه اين علائمو داره !واسه اين ن ...

چکاپ کلی چربی خون هم جزو آزمایشاتشه

چکاپ کلی چربی خون هم جزو آزمایشاتشه

ممنون از راهنمايي هاتون 

مامان من هنوز ازمايش هاشو نداده 

واسه اين ميگم اگه چيزي از قلم افتاده تاببرم به دكترش بگم بنويسه

ممنون از راهنمايي هاتون  مامان من هنوز ازمايش هاشو نداده  واسه اين ميگم اگه چيزي از قلم ...

کمخونی. چربی خون.D3ویسری چیزای ک چکاپ کلی نگران نباشید 

بیشتر نشونه عفونته تا سرطان، نمیدونم چرا اینقد بدترین گزینه ها رو در نظر میگیرید،  برو دکتر عم ...

ببخشيد 

من عكس ازمايش هايي كه دكتر واسه مامانم نوشته رو گذاشتم ميشه ي نگاه بندازين ؟؟ 

اگه مامانم اين ازمايش هارو بده مشخص ميشه مشكلش چيه ؟؟؟ 

ممنون ميشم راهنماييم كنين 

ببخشيد  من عكس ازمايش هايي كه دكتر واسه مامانم نوشته رو گذاشتم ميشه ي نگاه بندازين ؟؟  ا ...

دیدم، ارع خوبن عالیه همین ها رو انجام بده کامله،  تیروئید هم نوشته براش

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر