2777
2789
عنوان

هیچ جوری نمیتونم با این کار شوهرم کنار بیام ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 100 پست
من التماسشو کردم ک برگردونه خونه خودمون ک زندگی کنیم برنگشت

ببین با منم خیای از این رفتارا کرده بود قبلا ،،منم دقیقا التماسو اینا 

این جوری رفتار کردم که الان با دو تا بچه وضعم شد این

والا بنظرم اگر همینه که گفتی کم داره... مگر اینکه قبلا تهدید به مهریه کرده باشی قبل گذاشتنتون اونجا ...

باور کن خودشم میدونه اصلا ادمی نبودم که بخوام مهریه اجرت بزارم ،مطمینم دیگران پرش کردن ،

دقیقا بش گفتم لااقل به نام دخترا میزدی ،،کثافت میگه اونجوری ام پرسیدم گفتن میتونی بگیری 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توف تو روی مرد خسیس اون روز رفتیم خونه دخترخاله ام چشم روشنی بچه اش بعد ۲۰ساااال مرده صاب بچه شده تختو کمد گرفته اونم بزور زنش تشک برا تخت نگرفته بود لحافم نگرفته بود مردک اومده بود تویه پارچه خودش یکم پشم شیشه ریخته بود ک تشک تختم نگیره.55سالشه کلی انوال داره زورش میاد خرج کنه..بعد تمام لامپ ها خاموش دوتا کوچولو روشن دسگه اون دخترخاله ام یعنی خواهر زنش رفت روشنشون کرد و حرص میخورد که این چرا اینجوریه..

از اونورم شوفاژ رو خاموش کرده بود بجز اتاق بچه ‌..یعنی این آدم بدن من خفه میکنم ...دخترخاله ام ی ۱۵سالم ازش کوچیکتره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
برگردبخاطربچه هات بقول یکی ازخانماپول جمع کن پس اندازه اگ میتونی برو سرکار!اگ شوهرت رام شدنیه با همر ...

مرسی از همفکریت ،،دعا کن بتونم این مسیری که گفتی رو البته اگه قابل انجام دادن باشه ،انجامش بدم 

راستش دیگه دارم کم میارم انگار

توف تو روی مرد خسیس اون روز رفتیم خونه دخترخاله ام چشم روشنی بچه اش بعد ۲۰ساااال مرده صاب بچه شده تخ ...

ای بابا ،دقیقا شوهر منم با وجود تمکن مالی ،خسیسه ،منم سیزده سال کوچکترم 

دلم برای خودم میسوزه انگار

چه خوب که اموالشو به نام کسی نزده بوده ،،،شغلش چی بود همسر سابقت ،بچم داشتی ؟

عزیزم کل اموالش قبل از اینکه من همریه ام رو بزارم اجرا به نام مادر و خواهرش کرده بود.یکی از دلایلی ک طلاق گرفتم همین پنهانکاریش بود.

شوهر سابقم کارمند شرکت برق بود