2777
2789
عنوان

شوهرم‌ میگه طلاهاتو بفروش

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 83 پست
مردا خیلی نمک نشناسن ما زنا صاحاب همچیشون میکنیم اخرم قدر نمیدونن اصلا اعتماد بهشون سخته  بخدا ...

نکن دختر سر هر چیز الکی به خدا میگه تو برو طلاق بگیر خونه و ماشینم رو میزنم به اسم دادشم داداش که حیف واسه اون ادم که میگه داداشم میگه ادن بخوره بهتر از اینه که تو بخوری یعنی یک هرسی میده هر روز خودم رو لعنت میفرستم که طلاهامو دادم به پای این عوضی 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
اره گلم تجربشو دارم منم تو زمان قهرمون مهریمو گذاشتم اجرا بلند شد سریع همه چیشو زد بنام دوستاش و برا ...

پس مهریه واقعاچه ارزشی داره برامون ؟حقه طلاق وحضانت بهتره .لااقل بلاتکلیف نمیمونیم موهامون رنگ دندونامون شه طرفم باعدم تمکین زن بگیره ککشم نگزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله.ایناخیلی ضربتی عمل کردن حتی فرصت فکر کردن یاتصمیم گیری و مثله الانه شمامشورت هم ندادن. تهشم ...

عزیزم خدا خودش نشونشون میده شک نکن تهمت زدن چیز کمی نیست تا هر موقس تقاص کاری که باتو کرده رو پس میده و یه روز خوش نمیبینه همیشه حق زنا خورده میشه مخصوصا موقه طلاق خدا نکنه کسی کارش به دادگاه بکشه که همه چی بنفع مرداس زنان که فقط همه ضربه ای میخورن جهاز که میره هیچ طلاهارم ازمون میکشن مهریم نمیدن فقط دادگاه پشت مرداس

اره گلم تجربشو دارم منم تو زمان قهرمون مهریمو گذاشتم اجرا بلند شد سریع همه چیشو زد بنام دوستاش و برا ...

خاک تو سرشون کنننن اره عوضین تو که اینا رو دیدی چرا باز داری قولش رو میخوری 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
کاش قانون گذارابراجلوگیری ازباج گیری حقه انسانیه طلاق رودوطرفه میکردن .این حق واقعاحقه هرآدمیه وگرنه ...

ای کاش میگفتن مرد بعد ازدواج هرچی جمع میکنه و یا میگیره بازنش نصف نصفه نه در باره مردا بد میشود نه زنا 

نکن دختر سر هر چیز الکی به خدا میگه تو برو طلاق بگیر خونه و ماشینم رو میزنم به اسم دادشم داداش که حی ...

دورازجون پدراوبردارمون وبعضی اقایونه خوب وانسان ولی کلاگوربابای هرچی مرده خائن وبی معرفته .دیگه ن ازدواج میکنم نه به هیچ پسری اعتماد.نمیمیرم که مثلااین یه سال که زندگی کردم مگه اصلاطرفم میومدکه حس کنم شوهردارم همش من میرفتم به زوروالتماس طرفش .پس بامجردی چه فرقی داره فقط اسیری وحرص خوردنش میمونه براآدم 

پس مهریه واقعاچه ارزشی داره برامون ؟حقه طلاق وحضانت بهتره .لااقل بلاتکلیف نمیمونیم موهامون رنگ دندون ...

اره من همشو تجربه داشتم ما ۲ سال از هم جدا بودیم خونه مامانم اینا و من وکیل گرفتم واسه طلاق ک گفت تنها راهت اینه پهریه بزاری اجرا چون حق طلاقم که باهات نیست تا اونم نخاد نمیتونی طلاق بگیری بد شوهرم میومد دادگاه میگفت من زنمو میخام یا شکایت کرد برا تمکین که زنم بیاد سر خونه زندگیش بد دوسه بار احضاریه از دادگاه دادگاه حق ازدواج بهش داد و با شکایتای من واسه مهریه واسه اون ۴ ماهی ۱ سکه بریدن ولی خو بدش ما باز اشتی کردیم

ای کاش میگفتن مرد بعد ازدواج هرچی جمع میکنه و یا میگیره بازنش نصف نصفه نه در باره مردا بد میشود نه ز ...

اونم بازباترفندمیزدن به نامه کسی دیگه .شوهرم سه تاکارته عابربانک داشت ازروزاول که حالامهریه هم کسی اجرانذاشته بوددوتاش به اسمه پدرش که گردشای بزرگ مالیش تواون بودیکیش به نامه خودش برایارانه گذاشته بود.خب این چجورنصف میشد وقتی تنهاحسابی که به نامه خودشه حتی ده هزارتومن محض نمونه نداشت که پنج تومنشم ماله من شه. ذات بعضی  آدمارم خرابه همشم نمیشه گفت قانون

دورازجون پدراوبردارمون وبعضی اقایونه خوب وانسان ولی کلاگوربابای هرچی مرده خائن وبی معرفته .دیگه ن از ...

کاش مال منم طرفم نیاد از لحاظ جنسی و بقیه مواد  دیگه دوست ندارم روشم ببینم انقدر بد کرده باهام 

نه این سری نمیزارم گولم بزنم و طلاهارو از چنگم دربیاره

اره اگه کار به دعوا هم بکشه برو خونه بابات یه چند روز ادم شه ولی هر کاری کرد نده 

اونم بازباترفندمیزدن به نامه کسی دیگه .شوهرم سه تاکارته عابربانک داشت ازروزاول که حالامهریه هم کسی ا ...

خاک تو سر هرچی شوهر حیضه