بچه هااااا من چهارهفته مونده به زایمانم نمیدونم چرا اینقد فکرای پلید میاد سراغم همش فکر میکنم خدایی نکرده خدا ازم دخترمو میگیره یا موقع زایمان میگن قلبش نمیزنه یا فکر میکنم بیاد دنیا عقب موندس از این فکرا نمیتونم بخوابم بعدشم شروع میکنم گریه میگم خدایا توروخدا دخترمو ازم نگیری خیلی کلافم
دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
حتما انشاا...دامنت به زودی زود سبز،بشه اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم
منم دقيقا مثه شمام همش فكراي منفي مياد تو ذهنم ديشب كه خواب ديدم بچه م به دنيا اومده و كلا دستاش سه انگشت داره واااي خيلي بد بود. يا همش فكر ميكنم دور از جون زبونم لال بند ناف ميپيچه دور گردنش و از اين فكراي مسخره. امروز پيش دكترم بودم بهم گفت جمعه هفته ديگه بايد زايمان كني به جاي اينكه خوشحال باشم دلهره گرفتم
منم دقيقا مثه شمام همش فكراي منفي مياد تو ذهنم ديشب كه خواب ديدم بچه م به دنيا اومده و كلا دستاش سه ...
تبریک😍😍😍سزارینی؟؟آحرین پریودتون کی بوده؟
انشاا...سلامت بغلش میکنی