2777
2789
عنوان

خانوما باردارا مامانا یه چند لحظه بیاید دلداریم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 21 پست
ان شاءا... سلامت بغلش بگیری

همچنین شما😍

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزییییزم اصلا ازاین فکرا نکن  خدا ارحم راحمینه انشالله به سلامتی زایمان میکنی فقققط انشالله ...

حتما انشاا...دامنت به زودی زود سبز،بشه اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

منم دقيقا مثه شمام همش فكراي منفي مياد تو ذهنم ديشب كه خواب ديدم بچه م به دنيا اومده و كلا دستاش سه انگشت داره واااي خيلي بد بود. يا همش فكر ميكنم دور از جون زبونم لال بند ناف ميپيچه دور گردنش و از اين فكراي مسخره. امروز پيش دكترم بودم بهم گفت جمعه هفته ديگه بايد زايمان كني به جاي اينكه خوشحال باشم دلهره گرفتم 

منم دقيقا مثه شمام همش فكراي منفي مياد تو ذهنم ديشب كه خواب ديدم بچه م به دنيا اومده و كلا دستاش سه ...

تبریک😍😍😍سزارینی؟؟آحرین پریودتون کی بوده؟

انشاا...سلامت بغلش میکنی

تبریک😍😍😍سزارینی؟؟آحرین پریودتون کی بوده؟ انشاا...سلامت بغلش میکنی

مرسي عزيزدلم ايشالله شماهم ني نيتو به سلامتي بغل كني😍😍آره سزارين ميشم ايشالله. آخرين پريودم ١٥ خرداد بود . شما چطور؟ آخرين پريودتون كي بود؟