2777
2789
عنوان

شرایط این خواستگار بنظرتون چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 51 پست
شاید سوال داش،چقد تند رفتی!!

سوالو میشد بهتر پرسید.... بتظرم بیشترمسخره داش

در ضمن منم بسبک خودش جواب دادم

من بخاطر 70 تومنی ک مامانم میتونه برام جهاز بخره ازش بینهااااااایت ممنونم. 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
نمدونم واقعیتش اولا با چهرش مشکل داشتم. الان میگم چیزای مهمتری هس اما با اینکه خانوادش نمتونن هیچ ...

وقتی انقد دودلی بهتره با مشاور و متخصص صحبت بکنی

چهره ام چیز غیر مهمی نیست شما یه عمر میخاین به اون چهره نگاه کنید اگه واقعا به دلتون ننشسته بهتره بیشتر فکر کنید راجبش

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چ لحاظ؟ 

از نظر من سن . تحصیلات . خونه . ماشین . شغل . میزان درآمدشون اوکی بود باهم . 

ولی مشخصه تضاد فرهنگی دارن . خانواده ها . سطح دو طرف خیلی باهم فرق داره . شخصیت هاشون اقا برون گرا خانوم تا حدودی درون گرا ! 

اینا را الان درک میکنم ک ازدواج کردم از زندگیم گذشته وگرنه همین تضاد فرهنگی و شخصیت ها مشکل خودمم هست کاملا ملموس بود برام این موضوع ! 

خانواده ..... هعی خیلی مهمه من اصلا قبول ندارم میگن مهم خود پسرس ! پسر تو اون خانواده بزرگ شده الگوش پدر مادر بودن این چیزا انتسابیه نه اکتسابی از محیط و محل کار ! 

الان ۷۰ میلیون خیلیه با این گرونی

دقیقا

مامان بابای من کارمند بودن. ی بچه عم ک فقط ندارن. تازه گفتم شاید بعنوان هذیه ی ماشینم بدن! بنظر من ک زیاده! 

آره خودمم با همین مشکل دارم ببین معرف میشه اقوام خیلی نزدیک بمن(خیللللی)  بعد میره برا اون هم ...

وای منم یه خواستگار اینجور داشتم

بمن میگفت نیاز نیس حرفایی که میزنیم تو اتاق رو همش به خانواده بگیم بعد خودش رفته بود حرفای منو به مامانش گفته بود و اونم به معرف گفته بود. خیلی اعصاب خردکنن

و عزیزم الان با 100تومن میشه یه جهیزیه ساده خرید با 60.70 نصفشو میشه خرید

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...

پسره باید بره ماشین بخره یا بهش هدیه بدن خانواده دختر همون یه جهیزیه ساده بدن کافیه 

والا دختر خوب و باکمالات تربیت کردن جهیزیه هم میدن دیگه ماشین اگه بدن پسره دیگه خیلی خوش بحالش میشه

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
وای منم یه خواستگار اینجور داشتم بمن میگفت نیاز نیس حرفایی که میزنیم تو اتاق رو همش به خانواده بگیم ...

دیگ هرکسی ی جوری کاملو معرفی میکنه

من با 70 تومن قول میدم کامل بخرم(از نظر خودم) یکی با 200 تومن نمتونه ب مطلوبش برسع!