2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگین.تورو خدا فقط ورزش نباشه خیلی تنبلیم میاد.رژیمارو هم نگا میکنم همه خوراکیای گرون دارن توش.شام و ناهارمم چون مجردم دست مامانمه اون هر چی بخواد درس میکنه نمیتونم بگم هر شب چی درس کن.تورو خدا یه راه اسون و بی هزینه بگین

منک یدونه قانون بلدم همون رو هم رعایت می کنم

قانون معروف ی کف دست نون و یه کف گیر برنج

همین

همه چیز هم میخورم

روزایی ک قورمه سبزی و ماکارونی میزارم هم استثناعا رژیم تعطیل میشه😉ک البته باید ی روزای مشخصی تو هفته ب بدن استراحت داد و تاثیری تو چاقی نداره زیاد

فقط شکم دارم بدنم چاق نیست

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
ینی شیرینی شکلات آزاده؟

همه چی😉فست فود هم میخورم

چاقی خیلی بده مخصوصا شکمی الان احساس راحتی بیشتری دارم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
فست فود خیلی چاق میکنه

منک میخورم چون اکثر روزها رژیمم چیزیم نمیشه و وزنم بر نمیگرده