2777
2789

سلام ببخشید میشه طرز تهیه اشو بهم بگید میخوام واسه اولین بار درست کنم وکلا چه چیزایی لازمه؟

مـــن بـــہ دستـــاے خـــــدا خـــیره شــــدم معــجـزه کــــرد...

طولانیه نمیشه اینجا گفت

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
طولانیه نمیشه اینجا گفت

وای عزیزم اگه الانم نتونستی اشکال نداره ولی ممنونت میشم اگه تا فردا برام بذاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موادلازم

یک لیوان آرد نشاسته ذرت صنعتی

یکونیم لیوان چسب چوب .مارکش مشهد یا شمال باشه بهتره

یک قاشق غذاخوری گلیسیرین

یک قاشق غذاخوری وازلین صنعتی

یک قابلمه نچسب که دیگ نبایدتوش هیچی بپزی فقط بایدمخصوص خمیرپختن باشه چون ضرر داره

یک قاشق که دیگ نبایدبجز خمیرپختن استفاده بشه

و یک لیوان ک بازم نباید ازش استفاده دیگ ای کرد

ته قابلمروبا نصف قاشق وازلین چرب میکنیم

یک لیوان ارد رو اضافه میکنیم

بعد یک قاشق گلیسیرین رو میریزیم تو لیوانمون دورتا دور لیوانو باهاش چرب میکنیم بعد چسب چوبو میریزیم تولیوان بعد میریزمش تو آرد بعدنصف قاشق ازاون وازلین ک موندومیریزیم شروع میکنیم به هم زدن.تقریبا سفته ولی باید انقدر هم بزنی تا کامل باهمدیگه مخلوط بشن.بعدکه موادمخلوط شد قابلمرو میذاریم رو شعله کم رو گاز موادو کف قابلمه پخش میکنیم بعدهی دستتو بزن ب خمیر زیرو روش کن فشار بده که کل خمیر بپزه.حدودا بین ۳ تا پنج دقیقه خمیر رو شعله باشه بیشتر باشه خمیرت خراب میشه.هی زیرو روش کن ک بپزه فشارش بده هرچی نپخته بیادبیرون.بعد ک خمیرت پخت یکم خنک شد ب دستت وازلین بزن شروع کن خمیرو تو دستت ورز دادن بعد که کامل ورز دادی بذارش تو مشمبافریزر درشو کامل ببندهوانخوره بهش.تا ده روز میتونی توی محیط خونه نگهش داری ولی بعدش باید بره تویخچال تا سه ماه هم توی یخچال قابل استفادست.خواستی باهاش کارکنی یک ساعت قبلش از یخچال دربیار که نرم شه

وای عزیزم اگه الانم نتونستی اشکال نداره ولی ممنونت میشم اگه تا فردا برام بذاری

بهم پیام بده پی وی بعدا میشینم سر فرصت کامل مینویسم آی ام استاد خمیر چینی عکس نمونه کارام و هم برات میفرستم ببینی خواستی 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

خیلی وقته درست نکردم،ولی چندتانکته مهمشوبهت میگم،

اول اینکه خمیرروبپز حتما،وتوظرف نچسب،

دم کنی هم بزار تابا برنگرده روی خمیر،

از چسب چوب شمال استفاده کن،که بیرنگه،

ومقدارکم درست کن تادستت بیاد،

وازلین یادت نره

بهم پیام بده پی وی بعدا میشینم سر فرصت کامل مینویسم آی ام استاد خمیر چینی عکس نمونه کارام و هم برات ...

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم،خدا خیرت بده

خیلی وقته درست نکردم،ولی چندتانکته مهمشوبهت میگم، اول اینکه خمیرروبپز حتما،وتوظرف نچسب، دم کنی هم ...

عزیزم بعضی جاها خوندم ظرف رو دیگه نمیشه استفاده کرد راسته؟

موادلازم یک لیوان آرد نشاسته ذرت صنعتی یکونیم لیوان چسب چوب .مارکش مشهد یا شمال باشه بهتره یک قاش ...

ممنون عزیزم 

بله مواد شیمیایی هستن ضررداره

تو قابلمه روحی نمیشه؟چون من قابلمه تفلون هام همشون دارم استفاده میکنم اضافی ندارم

عزیزم بعضی جاها خوندم ظرف رو دیگه نمیشه استفاده کرد راسته؟

من هم از ظرف دوباره استفاده کردم وهم از قاشقش،

اسیدکه نداره توموادش،

من توقابلمه کوچیک تفلون خمیرپختم ودوباره هم غذاپختم