موادلازم
یک لیوان آرد نشاسته ذرت صنعتی
یکونیم لیوان چسب چوب .مارکش مشهد یا شمال باشه بهتره
یک قاشق غذاخوری گلیسیرین
یک قاشق غذاخوری وازلین صنعتی
یک قابلمه نچسب که دیگ نبایدتوش هیچی بپزی فقط بایدمخصوص خمیرپختن باشه چون ضرر داره
یک قاشق که دیگ نبایدبجز خمیرپختن استفاده بشه
و یک لیوان ک بازم نباید ازش استفاده دیگ ای کرد
ته قابلمروبا نصف قاشق وازلین چرب میکنیم
یک لیوان ارد رو اضافه میکنیم
بعد یک قاشق گلیسیرین رو میریزیم تو لیوانمون دورتا دور لیوانو باهاش چرب میکنیم بعد چسب چوبو میریزیم تولیوان بعد میریزمش تو آرد بعدنصف قاشق ازاون وازلین ک موندومیریزیم شروع میکنیم به هم زدن.تقریبا سفته ولی باید انقدر هم بزنی تا کامل باهمدیگه مخلوط بشن.بعدکه موادمخلوط شد قابلمرو میذاریم رو شعله کم رو گاز موادو کف قابلمه پخش میکنیم بعدهی دستتو بزن ب خمیر زیرو روش کن فشار بده که کل خمیر بپزه.حدودا بین ۳ تا پنج دقیقه خمیر رو شعله باشه بیشتر باشه خمیرت خراب میشه.هی زیرو روش کن ک بپزه فشارش بده هرچی نپخته بیادبیرون.بعد ک خمیرت پخت یکم خنک شد ب دستت وازلین بزن شروع کن خمیرو تو دستت ورز دادن بعد که کامل ورز دادی بذارش تو مشمبافریزر درشو کامل ببندهوانخوره بهش.تا ده روز میتونی توی محیط خونه نگهش داری ولی بعدش باید بره تویخچال تا سه ماه هم توی یخچال قابل استفادست.خواستی باهاش کارکنی یک ساعت قبلش از یخچال دربیار که نرم شه