2777
2789
عنوان

آیفون تصویری و جاریش 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 67 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا شاهده مقصدم از نرفتن همینه ولی نمیدونم چرا نمیفهمه کلا هفته ای یبار یا دو بار سرزد ...

بگو عزیزم من بی دعوت فقط حموم میرم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینا مثل خواهر شوهرای خواهرمن پرو تشریف دارن خواهرم یه بار گفت امده بودن واقعا خونه نبودم منم خس ...

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣

اینام عین اونان 

مثلا من خودم یبار ب یکی زنگ بزنم جواب نده 

زنگ نمیزنم میگم خب شمارم افتاده 

یا مثلا یساعت بعدش زنگ میزنم

ولی خدا نکنه اینا زنگ بزنن من جواب ندم

ببین پشت هم زنگ میزنن 

اینقد زنگ میزنن تا خودم ب غلط کردن میوفتم اخر جواب میدم میگم نکنه یکی یچیش شده بعد میگه چرا جواب نمیدی میگم مثلا کار داشتم یا ندیدم جانم کار داشتی 

میگه مثلا میخام برم دکتر هفته ی دیگه برام نوبت بگیر🙁

آیفون تصویری هستم با اجازتون
وای خوش به حالت کاش مال منم اینجور بود بی اهمیت

اره دقیقاخیلی بی اهمیت خب حرصشو من میخورم داداش اونه 

بهش پیام دادم از اداره امدنی مبوه بگیر مهمون داریم میگه کیه مبگم داداشت میگه چرا گفتی هسیم میگفتی نیستیم میوه نمیخاد هر روز اونجان دیگه یبار میوا نخورن😑😑🤣🤣

من امشب دعوتم استارتر فقط مقصر شوهرت هست الان داداش اش میبینه کیف میکنه دیگه به این فکر نمیکنه که رنم خسته اس کشش نداره چون همین بلاهارو جاریم سرم اورده هفته ای ۳بارشام میومد شوهرم میگفت داداشم هست اخ گفتی بادم افتاد خدا ازشون نگذره ۵سال زندگیم کردن جهنم 

من بودم میگفتم اوای جایی قرار داریم😐😐😐ینی چی خودش خودشو دعوت میکنه....برین بهش...ماشالله اعصاب دا ...

شوهرمم گف میگفتی نیسیم ولی نتونستم بگم روم نمیشه  😑

من امشب دعوتم استارتر فقط مقصر شوهرت هست الان داداش اش میبینه کیف میکنه دیگه به این فکر نمیکنه که رن ...

ن اتفاقا شوهرم اصلا خوشش نمیاد از داداش و زنداداشش

ب من میگه رو نده بگو خونه نیستیم ولی خودم نمیتونم اصلا

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣 اینام عین اونان  مثلا من خودم یبار ب یکی زنگ بزنم جواب نده  زنگ نمیزن ...

وای فقط دعا میکنم خدادبه دادت برسه.یه نصیحتت میکنم زبون داشته باش هر چند من خودمم ندارم ولی دیگه جلو اینطور ادما نمیشه ساکت باشی اگه میتونی یه جوری بچزونش.وگرنه انقد اینجور میکنن تا از حرص چیزیت نشده خودت کاری کن

ن اتفاقا شوهرم اصلا خوشش نمیاد از داداش و زنداداشش ب من میگه رو نده بگو خونه نیستیم ولی خودم نمیتون ...

باز جای شکر داره من جات بودم خیلی راحت میگفتم من خودم جایی دعوتم تمام