2777
2789
عنوان

آیفون تصویری و جاریش 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 67 پست
خدا از اون عقل شوهر تو بده  مال من

عزیزم خودت باید همت کنی وگرنه مردها فقط به فکر خودشون هستن من خودم پای جاریم بریدم وشوهرم جرات نمیکنه حرف بزنه یعنی شوهرمم پاره میکنم 

کاش میتونستم😖😩

ببین الان بهت میگم از سر دل سوزیه به خدا  همه جاریا اینجورن اون چندتایی که خوب شدن دیگه تحفه نطنزن وگرنه همشون یه روزی نیششونو میزنن پس سعی کن تا اون نیشت نزده فکر کن تا کی اینجوری تحمل میاری بعد تصمیمتو بگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودت باید همت کنی وگرنه مردها فقط به فکر خودشون هستن من خودم پای جاریم بریدم وشوهرم جرات نمیکن ...

به خدا نمیدونم این چرا اینقدر خانوادشو دوست داره نمیگم بده ولی میگم تا این حد نباشی که سواری بدی وهمه عادت کنن به سواری این حتی بهم گفته نمیتونم دورشونو به خاطز تو خط بکشم به نظرت امیدی هست .

شوهرمم گف میگفتی نیسیم ولی نتونستم بگم روم نمیشه  😑

یبار ک بگی دیگه روت میشه....

ببین یادم نمیاد کسیو بدون دعوت راه داده باشم خونمون...خودمم تا دعوت نکنن نمیرم...

بابا ملت شاید برنامه داشته باشن..

به خدا نمیدونم این چرا اینقدر خانوادشو دوست داره نمیگم بده ولی میگم تا این حد نباشی که سواری بدی وهم ...

انشاالا که هست زمان میبره برادمن هم تقریبا اینجوری بود البته هیچ وقت جرات نمیکرد بگه تو ول میکنم به خاطر خانوادم وای کلا اسیرشون بود الان اگه اجازه ندم نمیتونه سر بزنه البته به غیر مادرش اخه ما تا خاله و دخترخاله پسردایی هم ساپورت میکردیم الان به چندسالی هست راحت شدیم امیدت به خدا باشه

خدایاااااااا اخه جاری چی بود دادی 🤣

خودمونم جاریم ولی خدا عاقبتمونو با جاری های بدمون به خیر کنه وبه راه راست هدایت کنه واگه حتی خودمون اگه بده باشیم خدا به راه راست هدایتمون کنه