2777
2789
عنوان

شاد و شنگولای پر انرژی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6432 بازدید | 81 پست

خريدميكنم برا شادي بيشتر

پاساژ گردي ميكنم

با شوهرم پارك ميريم 

دور دور ميكنيم

سفر ميريم  

اونجوري ك دوسداريم زندگي ميكنيم ، خودمونيم و نظر ديگران سرسوزني اهميت نداره😍

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکل بازی یعنی چی؟ من اینقدر یخم که اگه پسرم هم کاری کنه و بخنده اینقدر اخم میکنم غر غر میکنم که او ...

اسکل بازی همون کارهایی که جوجوت انجام میده تا بخندی 😂 به چیزای الکی هی میخندم 

فک کن فیلم ترسناک میزارم به صحنه های وحشتناکش میخندم

ی نوع مریضم ولی ازش راضیم😁

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           
اسکل بازی یعنی چی؟ من اینقدر یخم که اگه پسرم هم کاری کنه و بخنده اینقدر اخم میکنم غر غر میکنم که او ...

ایشششش🤣🤣🤣🤣

من دیگه خیلی از ذست پسرام کفری شم میشینم های های گریه میکنم😁😁😁

امروز دم ظهر کوچیکه زد قابلمه برنج رو از رو گاز پرت مرد وسط اشپزخونه😖😖😖تمام اشپزخونه شد روغن و برنج و اب

حالا فکر کن دیشب همه رو تمیز کرده بودم

من این وسط گریه کنان داشتم تمیز میکردم، اون دوتا وروجک میخندیدن😁😁😁😁

اونام مثل مامانشون اماده خنده ن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خريدميكنم برا شادي بيشتر پاساژ گردي ميكنم با شوهرم پارك ميريم  دور دور ميكنيم سفر ميريم &nb ...

منو یه خانم مطلقه با دو تا بچه ۴ ساله و ۴ ماهه ببین که ۱۰۰۰ کیلومتر با خانواده خودش فاصله داره

پس عملا وقتی برای بازار گردی و دور دور ندارم فقط توی خونه باید محیط شادی رو فراهم کنم

اسکل بازی همون کارهایی که جوجوت انجام میده تا بخندی 😂 به چیزای الکی هی میخندم  فک کن فیلم ترس ...

منم مریضم

فکر کن خبر مرگ بهم میدن لحظه اول خنده م میگیره

کی بخاطر همین سرم بر باد بره خدا میذونه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
منم مریضم فکر کن خبر مرگ بهم میدن لحظه اول خنده م میگیره کی بخاطر همین سرم بر باد بره خدا میذونه

عع😂من شاد و شنگول میشم ولی باورت نمیشه چقد خودمو فش میدم خیلی کارم اشتباهه ولی نفهمم دیگ

حالا وسط ختما چ خندم میگیره😁😂😂😂 یهو وسط ختم میزنم زیر خنده 

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           
من ازت راضیم😉

جیگرتووو😍😘😗😙😚😎

منو یه خانم مطلقه با دو تا بچه ۴ ساله و ۴ ماهه ببین که ۱۰۰۰ کیلومتر با خانواده خودش فاصله داره پس ع ...

عزیزم، کانال جوک و کانال رقص و کانال اهنگ از لوازمات شادیه

بعد پاشو تمرین رقص کن

بچه هام کم کم میان تو راه

مال من الان نمیزارن که درست برقصم تا پا میشم اینقدر میان وسط و مسخره بازی در میارن که فقط میشه خنده و شوخی

ایشششش🤣🤣🤣🤣 من دیگه خیلی از ذست پسرام کفری شم میشینم های های گریه میکنم😁😁😁 امروز دم ظهر کوچی ...

چقدر خوبه که میتونی خودت رو کنترل کنی من اگه باشم خیلی خودمو نگه دارم دیگه داد رو باید بزنم

عع😂من شاد و شنگول میشم ولی باورت نمیشه چقد خودمو فش میدم خیلی کارم اشتباهه ولی نفهمم دیگ حالا وسط ...

اره منم

ببین من 29 سالمه، استاد شدم

لاغر و بیبی فیسم هستم اصلا بهم نمیخوره استاد باشم

بعد همه دوستام و شوهرم و مامانم و.... سر همینم با من شوخی میکنن میگن استاد😁

حالا فکر کن دیروز تو حیاط دانشگاه یکی از شاگردام که ازم بزرگتر رو دیدم، گفت استاد سلام، صبحتون بخیر

اقا من تا سب میخندیدم🤣🤣🤣الانم میگم خنده م میگیره

دیشب تو رخت خواب به شوهرم میگم شماها سر به سر میزارید یه طرف فاجعه این جاست که طرف صبح بهم گفته استاد من تا شب دارم میخندم سر کلمه استاد🤣🤣🤣🤣🤣

منو یه خانم مطلقه با دو تا بچه ۴ ساله و ۴ ماهه ببین که ۱۰۰۰ کیلومتر با خانواده خودش فاصله داره پس ع ...

خب صبح ك بيدار ميشي پنجره هاي خونه رو باز كن پرده هارو كنار بزن ي اهنگ ملايم بذار برا خودت ي ليوان چاي يا نسكافه بريز  و بخور  

بعد ي اهنگ شاد بذار باهاش بخون و برقص  

با بچه هات بازي كن 

دوش اب ولرم بگير  چون واقعا احساس سبكي و خوشايندي ب ادم ميده 

اگه اهل ارايشي ي ارايش كوچولو كن  اگه نيستي كرماي مرطوب كننده بزن ب دست و روت  

موهاتو باز بذار   لاك بزن  و......

همشون باعث شيرين شدن روزت ميشن و ب مرور شادي و سرزندگي تو وجودت هميشگي ميشه ان شاءالله 

خيلي كاراي كوچيكي هستن ك بدون هيچ هزينه اي باعث عوض شدن حال و هوات ميشن و حالتو خوب ميكنن

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
چقدر خوبه که میتونی خودت رو کنترل کنی من اگه باشم خیلی خودمو نگه دارم دیگه داد رو باید بزنم

اون وسط شوهرم زنگ زده، میگه چرا گریه میکنی، هیچی یه دورم برای اون زار زدم

الان خنده م میگیره🤣🤣🤣🤣