2777
2789
عنوان

ذکر یا جوادالعمه ادرکنی

284 بازدید | 46 پست

بچه ها من چن تا تاپیک دیدم که دسته جمعی این ذکر رو به نیت حاجتشون گفتن و جواب گرفتن میگن ردخور نداره تو نی نی سایت دعا و ذکر دسته جمعی.بیاید ۱۴۰۰۰ نذر کنیم این ذکر رو بگیم هر کی هر چقد میتونه اینجا بگه مطمعنم هممون حاجت روا میشیم.من خودم ۵۰۰ تا شو میگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صد تا برا خودم 100 تا داداشم تاپیک آخرم بخونین براتون حمد بخونم 😘🥰

عزیزم برای منم حمد بخون اسمم سیما منم واست حمد میخونم میگن دعای دیگرون در حقت بیشتر میگیره 

عزیزم برای منم حمد بخون اسمم سیما منم واست حمد میخونم میگن دعای دیگرون در حقت بیشتر میگیره 

بیا تو تاپیکم اسمتو بذار بعد میخوام مشکل گشا به نیتتون بدم بیرون البته اگه دوست داری وگرنه حمدو همینجا میخونم برات حاجت روا شب😉🥰

هیچ

من پنج هزارتا برداشتم.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
من پنج هزارتا برداشتم.

مرسی عزیزم که انقد زیاد برداشتی غصم گرفت دیدم کسی نمیاد که ختم‌تموم شه چن روزه به دلم افتاده بیام اینجا این‌کار رو بکنم.ایشالا حاجت روا شی 

مرسی عزیزم که انقد زیاد برداشتی غصم گرفت دیدم کسی نمیاد که ختم‌تموم شه چن روزه به دلم افتاده بیام ای ...

خواهش میکنم عزیزم،خیلی راحته گفتنش،اگه لازم باشه بیشتر برمیدارم😘😘

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.