من موندم چرا بعضیا میان از شوهراشون یا خانواده شوهر مینالن.همه تو زندگی مشکل دارن ،بحث دارن ،دعوا دارن،آشتی دارن بالاخره این چیزاهست ،امروز دعوا فردا آشتی خب چرا شوهری که توی شرایط خوب و...پشتتونه حالا سر یه بحث یا دعوا یه شبه شخصیتشو خراب میکنین ؟کیا قبول دارن؟؟؟؟؟؟
❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤ ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرفت کاملا درسته ولی زنا ب دردو دل علاقه دارن ینی باید حرفاشونو ی جا بزنن اگه پیش دوست بگن ممکنه طرف سو استفاده گر باشه و از موقعیت استفاده کنه همینطور فامیل .یا خانواده و فامیل نظرشون راجب زندگی و همسر ادم خراب میشه .پس بهتره اینجا خودشونو خالی کنن
اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
حرفت کاملا درسته ولی زنا ب دردو دل علاقه دارن ینی باید حرفاشونو ی جا بزنن اگه پیش دوست بگن ممکنه طرف ...
منم حرفتو قبول دارم اما هرکسی یه جوره من خودم فقط با مامانم دردودل میکنم چون از همه بهم نزدیک تره ب نظرم اینجاهم چون مجازیه خیلیا مجرد و متاهل زن و مرد هست باید یکم مراعات شه .اینا نظر شخصیه
❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤ ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐