2777
2789

باکلی ذوق وشوق رفتم سنو ان تی که بهم گفتن ان تی بالاست وعددش۵/۴از مطب که اومدیم بیرون کارم فقط گریه بود نمیدونستم چیکار کنم اخه بچه اولمم سقط کردم واین بارداری برام زندگی دوباره بود .دوباره چندروز بعد رفتم وان تی یه جای معتبر تر تکرار کردم که عددش رسید به۴/۵ .یکم امیدوارشدم .بعدم دکترم بهم گف که اکوی قلب ازجنین گرفتم که اونم خوب بود ولی صبرکن تا هفته۱۵وآمینوسنتزانجام بده.بعدازانجام امینوسنتز تا سه هفته کارم گریه وعزابود تا اینکه جوابش امد ومشخص شد بچم سالمه وازنظرکروموزومی هیچ مشکلی نداره واینکه جنسیتشم دختره😍😍

ایندفه خوشحال تراز همیشه رفتم برای سنوومطمئن بودم که دیگه سالمه وهیچ مشکلی نداره ولی بازهم ناامید کننده تراز دفه قبل بهم گفتن که عدد nfکه همون ntهست هنوز بالاست وحالا که مشکل کروموزمی نداره ۵۰درصد این مشکلات بدون دلیله وتشخیص کیست سیستیک هایگروما در ناحیه گردن داد .انگار دنیا روسرم خراب شد ازدکتر پرسیدم حالا باید چیکار کنم رفع نمیشه؟یاراه درمانی نداره؟گف بستگی به وضعیت جنین داره که بابالا رفتن سنش یااین عدد هم بالا میره یا نه پایین میادو کاملا رفع میشه توکلت به خدا باشه هیچی مشخص نیست فقط باید صبر کنی ولی اگه بالا بره جنین با ورم درناحیه سروگردن به دنیا میاد واحتمال موندنشم نیست وعملی هم برای درمانش وجود نداره. دیگه خسته شدم نمیدونم خداچراانقد مارو امتحان میکنه .حالا باید شنبه برم برای سنودوباره امیدوارم عددnf پایین اومده باشه.

واقعا نمیتونم از بچم بگذرم واگه مشکلی بود سقطش کنم اونم الان که دارم حسش میکنم باهرتکوناش بهم انرژی بیشتری میده حتی به نبودنش فکرم نمیتونم کنم

حالا ازدوستانی که این مشکل داشتن یااطلاعاتی راجبش دارن میخوام بیان وازتجربه هاشون برام بگن واقعا ازنظر روحی داغونم 

تو۱۸سالگی اینطوری امتحان بشی واقعا سخته😔😔

من تجربه ای ندارم عزیزدلم. اما از ته دل برات دعا میکنم که مشکلت حل بشه و بچه هیچ مشکلی نداشته باشه و صحیح و سالم بیاد بغلت . توکلت فقط به خدا باشه . 🙏🤲🤲🌹🌹

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم تهران نیستم مشهدم. مرسی انشاالله

امینوسنتز  کجا انجام دادی؟ 

دکترت کیه؟

سونو هاشمی عطار عالیه ایندفه برو پیشش منم تجربه ندارم از اعداد چیزی نمیدونم ولی قلبا برا نینیت دعا میکنم انشا... صحیح و سالم تو بغل بگیریش

عزیزم نذر کن بعد اینکه بچه سالم بدنیا بیاد انشالله برید پابوس امام رضا

امام رضا به پسرشون امام جواد قسم بده محاله دست رد به سینت بزنه فقط حتما بگو اگه به صلاحمه 

خودم باردارم خیلی ناراحت شدم انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

امینوسنتز  کجا انجام دادی؟  دکترت کیه؟ سونو هاشمی عطار عالیه ایندفه برو پیشش منم تجربه ن ...

مرسی ازدعات عزیزم انشاالله.

من مشهدم ودکترم خانم نفیسه برادران هست که آمینو سنتزهم ایشون برام انجام داد.سنوگرافی هم پیش دکترمرادی توخیابون چمران میرم همیشه که یکی از بهتریناست ودستگاه هاش کاملا پیشرفته هست

مرسی ازدعات عزیزم انشاالله. من مشهدم ودکترم خانم نفیسه برادران هست که آمینو سنتزهم ایشون برام انجام ...

هم دکترت هم سونو جای خوب میری امیدت اول از همه به خدا باشه انشا.. که خِیره برات

هووف دلم تاشنبه طاقت نیاورد زنگ زدم وازسنو وقت گرفتم برا فردا  خیلی استرس دارم😔

عزیزم الان چند هفته ای؟

جفت و بند و ناف و رشد بچت خوب بوده تو سونو؟

اگه خوب بود استرس نداشته باش

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده

هفته۲۱،اره همه چی طبیعی بود اکوی قلبش. سنوهای رنگی از مغزش که ببین عقب افتاده هست یانه . بندناف کلیه معده مثانه حفره های قلب همه اش اوکیه فقط جای گردنش سیستسک هیگروما تشخیص داده شده