2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با خانواده شوهر

182 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من یه مشکل خیییلی بزرگ دارم خانواده شوهرم توقع دارن همیشه حرف حرف خودشون باشه و اگه یه موقع هایی من مخالفت کنم بهشون حسابی بر میخوره و عین بچه قهر میکنن مثلا ما دیشب شام خونه خواهر شوهرم بودیم بعد  از شام من به شوهرم گفتم بریم خونه برای شوهرم توضیح دادم که اونجا خوابیدن سخته و من راحت نیستم. 

اووووووف مادر شوهرم و خواهر شوهرم چنان بهشون برخورد   ناراحت شدن که نگوووو الانم با هم قهریم 

کلا میگن وقتی ما خونه یکی از شماها هستیم باید همه دور هم باشیم ولی من خیلی سختمه 

شوهرم از بعد خونه خواهر شوهرم همش میگه تو خودتو پیششون خراب کردی و اصرار داره که من بهشون زنگ بزنم 

آرزومند آرزوهایت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت نفهمه عزیزم

اینچیزا رو تو جمع توضیح نمیدن

از قبل باید با شوهرت هماهنگ کنی که وقتی کسی اصرار کرد خودش بگه نه و مراعات  حال تو رو بکنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چرا سخت میگذره؟ بمون بابا بیخیال

ولی کم کم تفهیم کن شوهر گرامی رو که از زبون خودش بگه بریم. مثلا من جایی باشم از اقوام شوهر ، یه پیام میدم شوهرم که بگو بریم. شوهرم هم با بهونه های خودش میگه بریم.از زبون خودش 

عزیزم هرکسی یه فرهنگی داره وطبق فرهنگشون دنیا میبینن.منم خودم خیلی دوستندارم خونه کسی بخوابم‌‌.ولی بنظرم خوبه باسیاست رفتارکنی هربارنمیخای بمونی یه بهونهوبیاری .کم کم میفهمن دوستنداری عادت میکنن .

کلا با خانواده شوهر هیچ برخوردی نداشته باش.

قهر کردن به درک

هرجور راحتی و دوس داری زندگی کن

نمیتونی تا اخر عمرت هرجا ایناگفتن بری و با خواست و میل اونا زندگی کنی

خراب شدی که شدی

مگه میخوان چه کنن

بزار یاد بگیرن حد و حدودشونو بدونن و دیگه تو همه چیز نظر ندن چون فایده نداره و تو کار خودتو میکنی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏