2777
2789
عنوان

آمپولhcg

83 بازدید | 12 پست

سلام من امروز دقیقا ده روزه آمپول زدم روز ۱۴ پریودی یه فولی ۲۶ داشتم، چند وقت بعد تزریق آمپول بی بی درست نشون میده؟ حالت تهوع و سینه درد و درد تخمدان چپم بیچارم کرده که همش عوارض این آمپول کوفتیه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زدم فردا میشه ۱۴ روز

روز ۱۰ و دیروز که بی بیم کاملا منفی شد

بدنیس چک کنی ببینی اثر داروها هست یا رفته

من فقط درد شدید سمت راستم داشتم سینه و تخمدان

و البته تیر کشیدن واژن

از دیروز کمی تهوع دارم

ولی چرا ناامیدم اینقدر😭😭😭😭

از روز ۱۴ تا ۱۸ بعد از امپول نتیجه بی بی واقعیه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
منم زدم فردا میشه ۱۴ روز روز ۱۰ و دیروز که بی بیم کاملا منفی شد بدنیس چک کنی ببینی اثر داروها هست ...

من حالت تهوع بیچاره ام کرده، تخمدان سمت چپم که فولی بالغ داشت خیلی درد داشت ولی الان بهتره، اصلا نرسیدم برم بی بی بخرم🙄🙄🙄حالا اگهشد فردا حتما امتحان میکنم، شما چند وقته نی نی میخوای؟

ممکنه این تهوع ب علت بارداریتون باشه اگر فردا چک کردی و اثر دارو توی بدنتون بود بخاطر داروهاس وگرنه بدون شک بارداریه گلم

۳تا از ی مارک بخر گلم

روز ۱۲ بزن 

روز ۱۴

روز ۱۶

باید هر بار پررنگ تر بشه 

منکه کلا بعد ی هفته اثر داروهام رفت و علائم پری اومد شدید 

درد شدید تخمدان طرف راستم داشتم و از امروز کمر درد بین کتفام

و کمی تهوع

امیدوارم هر دوتامون بی بی هامون مثبت بشه

من ۱۷ماهه اقدامم

خرداد گذشته ی سقط در ۴هفتگی داشتم بی دلیل

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

حسم میگه شما باردار شدی به امید خدا

شما علائم پریودی نداری؟

موعدتون کی هست؟

ممکنه این تهوع ب علت بارداریتون باشه اگر فردا چک کردی و اثر دارو توی بدنتون بود بخاطر داروهاس وگرنه ...

خدا از دهنت بشنوه😭 دوساله منتظرم شهریور ماه تست و ازمایشم مثبت شد ولی سقط شد، هنوز اولش بود فکر کنم همون سه چهار هفته بود، هیچ وقت فولیکولم بیشتر از ۱۱رشد نمی کرد اینبار ۲۶ بود امیدوارم بشه، البته من بچه دوم رو میخوام ولی به شدت خیلی زیادی از طرف خانواده ها تحت فشارم

حسم میگه شما باردار شدی به امید خدا شما علائم پریودی نداری؟ موعدتون کی هست؟

حالت تهوع داشتم قبل پریودی ولی نه به این شدت، درد تخمدان هم نداشتم هیچ وقت، ۹ اسفند باید پریود بشم 😥

خدا از دهنت بشنوه😭 دوساله منتظرم شهریور ماه تست و ازمایشم مثبت شد ولی سقط شد، هنوز اولش بود فکر کنم ...

من همسرم اسپرم هاش ضعف حرکت پیش رونده داره

بخاطر همین دارو خوردم 

البته خودمم کمی تنبلی دارم

این ماه فولی هام ۱۳و۱۴ بود ولی کلی امید داشتم

از وقتی دردای پری شدیدتر شده امیدم کم شد وقتی روز ۱۲ بی بیم منفی شد کلا دنیا روی سرم ریخت

ولی اینجا بهم گفتن ۱۶روز و روز موعد مهمه

ان شاالله که دامنتون سبز شده

خوشبحالتون که یکی دارید

من درباره اولیش بدجوری تو فشار روحیم

ان شاالله که دامنتون سبز شده خوشبحالتون که یکی دارید من درباره اولیش بدجوری تو فشار روحیم

توکل بر خدا ان شالله خدا این ماه به آبروی حضرت زهرا هر دومون دلمون شاد میشه

توکل بر خدا ان شالله خدا این ماه به آبروی حضرت زهرا هر دومون دلمون شاد میشه

خدا از زبونتون بشنوه 🤲🤲🤲😭😭😭😭😭