دختر_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11703 عنوان نحوه یارانه برا کودک تازه متولد شده چیه 80 بازدید | 8 پست یارانه مذخرف رو میگم لیلی عالم تویی با این همه مجنون.... 1398/11/29 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11703 کسایی ک گرفتن برا بچه هاشون بگنمن یارانه ام با خانواده ام قطع نکردمبرا شوهرم جداست میاد رو حقوقش حالا چند وقت بعد زایمانمه چطور باید جدا کنیم؟ک هم برا خودم هم بچه بیاد برا همسرم یجا شه لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دختر_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11703 شناسنامه که صادر بشه،خود به خود واریز میشه عه واقعا؟ببین من با خانواده خودمم جدا نکردم تو متاهلی حسش نبود الان برا بچه شناسنامه بگیرم جفتش خود بخود جدا میشه؟ لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
سلناآرش عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1123 عه واقعا؟ ببین من با خانواده خودمم جدا نکردم تو متاهلی حسش نبود الان برا بچه شناسنامه بگیرم جفتش خو ... نههههه.. اگه جدا نکرده باشی که نهههه.باید جدا میکردی.اگه جدا بودیم فورا واریز میشد به محض صدور شناسنامه..باید جدا کنی
دختر_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11703 نههههه.. اگه جدا نکرده باشی که نهههه.باید جدا میکردی.اگه جدا بودیم فورا واریز میشد به محض صدور شناسن ... خب چطور جدا کنم لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دختر_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11703 نههههه.. اگه جدا نکرده باشی که نهههه.باید جدا میکردی.اگه جدا بودیم فورا واریز میشد به محض صدور شناسن ... میگم حدا کنم تا ی مدت میگن هم براشوهرم قطع میشه هم خانواده ام درسته؟ نمیخوام برا مادرم اینا قطع شه اونا ۳ نفرن خودشون نمیشه بخاطر من قطع کنن لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
سلناآرش عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1123 میگم حدا کنم تا ی مدت میگن هم براشوهرم قطع میشه هم خانواده ام درسته؟ نمیخوام برا مادرم اینا قطع شه ا ... بعید میدونم.. شاید قانون جدید باشه.. قبلا که اینجوری نبود
دختر_زمستانی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11703 بعید میدونم.. شاید قانون جدید باشه.. قبلا که اینجوری نبود اوهومم مرسی گلم😘 لیلی عالم تویی با این همه مجنون....