2777
2789

خیلی بهش وابسته شدم. تحمل قهر رو ندارم. بخام فیلم ببینم حتما باید اونم باشه، غذا بخورم تاذهرساعتی شده میمونم بیاد. مدام باهاش حرف میزنم.با اینکه انقدر با بچه ها درگیرم، همش کارامو جوری برنامه ریزی میکنم ک با شوهرم باشم. ولی امشب خسته شدم. آنقدر پکره و تو خودشه، نمیدونم چشه. دیگه میخام از این وابستگی بیام بیرون. دارم ب خودم ضربه میزنم. نمیتونم مستقل باشم. چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

منو شوهرم قهر بودیم آشتی کردیم چنروزه ولی هنوزم تو هال میخوابه منم تاصب نی نی سایتم

امشب هم الکی بهش گفتم تو اینجا میخوابی من میترسم اونور ک خندید و گفت بیا پیش من بخواب

گفتم رو زمین کمر درد میگیریم بیا اتاق خواب خب

گفت اونجا تا میخوام این پهلو اون پهلو بشم و حرکتی بکنم منو میزنی تو خواب

درحالی ک فقط ی شب چون ب حرفم گوش نداد و با پسرعموش رفت خوش گذرونی اونقدر عصبی بودم ک تا صب هرصدایی ازش میشنیدم یا دست و پاش بهم میخورد با آرنج یا با لگد ب همون عضوش ضربه میزدم ک بفهمه چقدر ناراحتم کرده

امشبم بهش گفتم حقت بود اگ بازم ازاونکارا بکنی میزنمت و همچنان تنهام😑

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
بعداً میفهمی چقدر داری اشتباه میکنی اصلا اینجوری نباش خودتو مشغول کارای دیگه کن مثل کتاب خوندن همین ...

من فوق العاده مغرور بودم. الان نمیدونم چرا دیگه غرور ندارم. امشب خیلی حس بدی بهم دست داد. الانم بدون دلیل بدون دعوا رفته رو مبل خوابیده. کلا خیلی پکره 

منو شوهرم قهر بودیم آشتی کردیم چنروزه ولی هنوزم تو هال میخوابه منم تاصب نی نی سایتم امشب هم الکی به ...

ای بابا. نه من امشب خیلی خودمو سبک کردم. ساکت بود و پکر اومد خونه. هرچی سوال می‌پرسیدم میگفت فعلا حوصله ندارم. من هی کش دادم 

من فوق العاده مغرور بودم. الان نمیدونم چرا دیگه غرور ندارم. امشب خیلی حس بدی بهم دست داد. الانم بدون ...

چون حتما خیلی مهربون بوده و کارایی کرده که تو دوست داشتی واسه همین بهش وابسته شدی الآنم اصلا اصلا اصلا بهش نچسب و اجازه بده تنها باشه امشب فردا هم به روش نیار که از کارش ناراحت شدی بهش فکر نکن اصلا خودش درست میشه ولی اصلا بهش نچسب