2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر در یک ساختمان

364 بازدید | 30 پست

باهمسرم قرار گذاشتیم با مانانش اینا تو یه ساختمون زندگی کنیم و وضع مالیمونم همینو ایجاب میکنه و قبل من جاریم ۵سال طبقه بالاشون نشسته الان تهرانه جاریم خورد و خوراکشون باهاشون یکی بود و کلیم اذیتشون میکرد ینی ازهم سوا نبودن وحتی بعد بدنیا اومدن بچه اش ۴۰روز  بالانرفتع اینام الان ازمن همچین تئقعی دارن چ کنم ،علی الخصوص خواهرشوهرم  ک مطلقه اس و با مادرشیناس

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین الان اونا رو مث خانواده خودت بدون بخدا همه مادرشوهر و خواهر شوهرا بد نیستن اگه تو خوبی کنی خوبی میبینی 

من ک هیچ بدی از خانواده شوهرم ندیدم بنظرم بخاطر رفتار خودمه ک مثل خانوادم احترام میذارم بهشون و از ته قلب دوسشون دارم  خیلیم خوبه ک پیش هم باشین 

خانومی بستگی به اخلاقشون داره هرچند آدم با خانواده ی خودشم بعضی وقتا تنش پیدا میکنه بهرحال اگه موقعیت نداری برا مستقل زندگی کردن پس از اول یسری حریما برای خودت وزندگیت داشته باش 

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

اشتباهه اگه قراره باهاشون تو ی ساختمون زندگی کنی مهربون باش و احترامشون رو نگه دار ولی برای لطف و کمکت و رفت و آمدت حد و حدود مشخص کن فردا نیای بگی خیلی کمکشون کردم عادت کردن خیلی لطف کردم دستم نمک نداشت

زیاد رفتم بهم محل نمیدم و ،،،

از الان این مرزا رو هم با همسرت طی کن