2777
2789

دکتر زرگری یا برزگری یه همچین اسمی بود

انقدز قشنگ عمل کرده بود

عکسشو تو سایت دیدم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم واقعا نیاز به عمل داری من نیاز نداشتم عمل کردم البته یک هفتست دیگه نمیشه کاری کرد ولی نمی ارزید اگه نیاز داری که حتما انجام بده

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
دوستم واقعا نیاز به عمل داری من نیاز نداشتم عمل کردم البته یک هفتست دیگه نمیشه کاری کرد ولی نمی ارزی ...

من بینیم کوچیکه.اما قوز داره و استخونیه.بقیه اجزای صورتم قشنکه..قشنگی اونارم گرفته این قوز...از عکسام بدم میاد..انحرافم دارم. یعنی کلا باید با دهان نفس بکشم.با بینی نمیتونم...انشالله عمل کنم بتونم با بینی نفس بکشم...شما چرا پشیمونی عزیزم؟

..
سخته؟قشنک شده؟قیمت و دکترتونم بگید مرسی😗

۹کوچک زاده عزیزم الان چیزی معلوم نیست با. د داره ولی برای من که اصلا ایراد نداشت ریسک بزرگی بود قوز هم نداشت

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
۹کوچک زاده عزیزم الان چیزی معلوم نیست با. د داره ولی برای من که اصلا ایراد نداشت ریسک بزرگی بود قوز ...

خب حتما قشنگ هم بوده...اشکال نداره مبارکت باشه

من با اینهمه سختی تنفسی باز باترس تصمیم گزفتم

..