2777
2789
عنوان

بتام چطوره بنظرتون

211 بازدید | 27 پست

روز چهارشنبه ازمایش بتا دادم بود 65

شنبه شد 110

ولی دکتر گفت بارداری ضعیف و احتمال سقط هست

بنظرتون واقعا بتام کمه ؟

لکه بینی هم دارم😭

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عامو نترسیا مبارکه دوستم کاشت بتا ۵۰ الان ۵ ماهشه اصلا نترس شاد باش برا منم دعا کن

برای منم دعا کن خیلی ناراحتم 

سلام مبارکه،بد به دلت راه نده... علائم چی داشتی شما؟

کمرم می گرفت ول میکرد سینهام متورم شده بود ازش اب میومد

چن روز از پریودت گذشته بود مگه

دوهفته گذشته بود ازمایش دادم منفی بود دیدم دیگ منفی شروع کردم به خوردن رازیانه بعد به لکه بینی افتادم پنج روز گذشت احساس کردم زیر شکمم درد میکنه رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان داری ولی تشخیص جنین نداد 

همون روز ازمایش دادم دیدم باردارم همچنان لکه بینی دارم 

من ۷ روز مونده به پری،سینه هام دست میزنم درد داره...نفخ هم دارم... ممکنه باردار باشم؟  ...

ان شاالله که هستی حتما

دوهفته گذشته بود ازمایش دادم منفی بود دیدم دیگ منفی شروع کردم به خوردن رازیانه بعد به لکه بینی افتاد ...

پریودات منظم بوده ؟ اگه منظم بوده بتات کمه بعد از دو هفته ، ولی اگه نامنظم بوده احتمالا لقاح دیر اتفاق افتاده  

خدایا مواظب پسرم باش