2777
2789
عنوان

کمک تعیین جنسیت سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 86 پست
این عزیز نظر خواست منم نظرمو دادم خودشونم میدونن به تشخیص من نیس شما چرا جوش میزنی اخه    

بایدم بزنم یع دکتر گاهی نمیتونه تشخیص بده اون وقت میان دری وری میپرسن و جواب میدن

کارتون رسیده جایی تعیین جنسیت هم میکنین!!

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم انتظار داری آدمای معمولی بدونن؟؟؟ مگه دکترن؟؟؟؟

نه عزیزم رو حساب تجربه میگم شاید بدونن 

دیدم تو بعضی تاپیکا بعضی کاربرا خیلی دقیق گفتن

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
نه عزیزم رو حساب تجربه میگم شاید بدونن  دیدم تو بعضی تاپیکا بعضی کاربرا خیلی دقیق گفتن

ول کن عزیزم مگه بچه بازیه

دقتای پزشکی میخواد ، مردم چمیدونن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بایدم بزنم یع دکتر گاهی نمیتونه تشخیص بده اون وقت میان دری وری میپرسن و جواب میدن کارتون رسیده جایی ...

مطمئن باش اینا به وقتش دکترم میرن چرا انقدر عصبی هستی

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
ول کن عزیزم مگه بچه بازیه دقتای پزشکی میخواد ، مردم چمیدونن

عزیزم منم میدونم این نظرات قطعی نیست و نباید دل ببندم تا سونوی بعدی 

دوستان لطف کردن نظرشونو گفتن و برام وقت گذاشتن

اشکالی نمیبینم واقعا چون همش گمان و حدسه ، قطعی که نگفتن

ممنونم از شمام که نگرانی گلم  

عزیزجان ناراحت نشو همین که برای تاپیکم وقت گذاشتی ممنونم ازت 

انشاالله اول سالم باشه بعدشم خواسته ی من و خدا یکی باشه  

اگرم نبود که شکر

مشکلم اینا اینا رو نباید از مردم پرسید اصلا مسخره ست

عزیزم منم میدونم این نظرات قطعی نیست و نباید دل ببندم تا سونوی بعدی  دوستان لطف کردن نظرشونو گ ...

انشالله فقط سالم باشه

خودت چی دوس داری

عزیزجان ناراحت نشو همین که برای تاپیکم وقت گذاشتی ممنونم ازت  انشاالله اول سالم باشه بعدشم خوا ...

امیدوارم یه پسر سالمو صالحه باشه 

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
انشاالله  والا یه دختر ناز دار خیلی دوس دارم این یکی پسر باشه

طبیعیه آدم دوس داره هر دو رو داشته باشه

انشالله هر چی بع صلاحه