2777
2789
عنوان

کمکم کنید😔😔😔

126 بازدید | 15 پست

باشوهرم مشکل دارم بهم پول نمیده البته خودشو زده به بیکاری ولی باباش ماهی دومیلیون بهش میده هروقت احتیاج دارم میگم پول میخوام میگه ندارم نمیدونم چیکارکنم گرفتارم هیچکی فکرنکنم مثل من گرفتار باشه تو نداری بدبختی وشوهر بداخلاق وبد امروز گفتم میخوام کارکنم میگه اجازه نداری واقعا موندم چیکارکنم روحیم خراب وپاغون ناراحت شدم‌همین حرفارو‌که اینجا زدم بهش گفتم خودت نمیدی نمیزاری کارکنم حالا تکلیف من چیه چیکار کنم حس میکنم کاری میخواد بکنه که بگم‌طلاقم بده اینقدر عذاب میده دوست دارم برم مشاور راهنماییم کنه

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شوهر خسیس سر کردن خیلی سخته

امیدوارم اوضاعت درست بشه ، اگر درست شد همیشه یه جا پول برای خودت پس انداز کن ، محتاش نباشی

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
طبیعیه عزیزم سرش که به سنگ بخوره درست میشه

خداکنه گلم واقعا موندماقثام بودیم زنش شدم اون‌موقع سربازی بود الان نزدیک دوساله سربازیش تموم شده بازم کارنمیکنه میکه فقط کاراداری میخوام

خداکنه گلم واقعا موندماقثام بودیم زنش شدم اون‌موقع سربازی بود الان نزدیک دوساله سربازیش تموم شده باز ...

ببین به نظر من خیلی باید بهش وقت بزاری و محبت کنی و از همه مهمتر درباره مشکلات زندگیتون باهاش حرف بزنی ایشالا درست میشه

با شوهر خسیس سر کردن خیلی سخته امیدوارم اوضاعت درست بشه ، اگر درست شد همیشه یه جا پول برای خودت پس ...

خیلی دوست دارم پس انداز کنم شوهرمو‌میشناسم ولی چیزی بهم نمیده که پس انداز هرچی هم تاحالا داشتم همش واسه خونمون خرید کردم از فرش وکولر اینا

ببین به نظر من خیلی باید بهش وقت بزاری و محبت کنی و از همه مهمتر درباره مشکلات زندگیتون باهاش حرف بز ...

خداکنه عزیزم نمیزاره حرف بزنم همش میگه غر میزنی سکوت کنم هیچی نگم میگه حتما براش خوب میگزره

خیلی دوست دارم پس انداز کنم شوهرمو‌میشناسم ولی چیزی بهم نمیده که پس انداز هرچی هم تاحالا داشتم همش و ...

خب اینا که وظیفه تو نبوده بخری ، گاهی اوقات تقصیر خودمونه هر بلایی سرمون بیاد ، من اکر از گرما بمیرم از پس انداز خودم خرج نمیکنم 

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

همش باخودم‌میگم‌تحمل کن بگو‌زندگیت سخت باشه مجبوری تحمل کنی چون کسی رو نداری میگم‌صبرکنم پسرم بزرگ بشه اون موقع پسرم کمکم میکنه پسرم این دردورنجا برام تلافی کنه

خب اینا که وظیفه تو نبوده بخری ، گاهی اوقات تقصیر خودمونه هر بلایی سرمون بیاد ، من اکر از گرما بمیرم ...

چیکارکنم گفتم خونمون آماده بشه تو‌چشم‌جاری واقوام خونم‌شیک باشه کمبودی نداشته باشم مقدار دیگه هم پس انداز کردم امیگم بزارم واسه باقی خرجای خونه واقعا موندم چیکارکنم