2777
2789

چ ربطی ب دست داره

دلم میخواد برم یه جایی که بودنتون تموم نشه(مامان جونم باباجونم شوهرم آبجیم داداشام)❣❤                                    خواهریا برای حل مشکلمون یه صلوات میفرستی؟"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"(به امید حل شدنش)🤲           ۵بار بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم (برای سلامتی باباجونم و مامان جونم و شوهرم و آبجیم و داداشام)خواهریا وقتتون زیاد نمیگیره بخدا🤲😔                             اینم از طرف من برای اونایی که لطف کردن امضامو انجام دادن👈(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)۶ بار براتون خوندم🤲               ممنون از اونایی که صلوات میفرستن 🤲😔❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا

دیگ حساب کار دستش اومد

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

بابا ول کن دیگه..حالا یکی میدیدتون میومدی تامیک میزدی وای دیدنمون دلم میخاد بمیرم و ایروم رفت و فلان😑😑

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
خب باشه الان دقیقا چه کاری از دست کاربرای نی نی سایت برمیاد؟؟؟حرفاشونو تاپیک قبل زدن و تموم  شد ...

همینا بگو

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

می تونی فکر کنی اینقدر براش مهم بودی که از قبل برات وقت گذاشته و عین ساعت خودتو اصلشو برات گرفته تا خوش حالت کنه . برخوردش تو لحظه ی هدیه دادن درست نبوده اما از اول انتخاب مکانتون اشتباه بوده . حالا هم فکر کن ببین برات هدیه نمی گرفت و با آرامش خاطر نگات می کرد و می گفت چقد خوشگل شدی و یه تبریک خشک و خالی می گفت بیشتر خوش حالت می کرد و متوجه می شدی برات ارزش داره ، یا اینکه واسه خوش حالیت تلاش کرده و هول شده... . آخه شوهرت که نیس که بگی از دوست داشتنش و ارزشی که براش دارم صددرصد مطمئنم چون منو واسه زندگیش انتخاب کرده حالا نتوست هدیه هم بده غمی نیست . اگه هم احیانا مطمئنی بدون ازدواج کردن هم چقد واسش باارزشی ، خب بازم همین کافیه ، دیگه چرا خودخوری می کنی ، آدمیزاده اشتباه می کنه . فقط بهش بگو برای من در درجه ی اول احترام مهمه . ارزش من به قیمت ساعته نبود ، به محبتی بود که باید خرج می کردی تا با عشق هدیه مو تقدیم کنی . بگو حس منفی که کارت بهم داد باعث شد نتونم از هدیه ات لذت ببرم . و ازش قول بگیر تکرار نشه . اما بعدش دیگه واقعا تمومش کن و بهش فکر نکن و پشیمونش نکن از هدیه گرفتنش . 😉