2777
2789
عنوان

هفته هجدهم و جنین بریچ

1564 بازدید | 14 پست

سلام خوب هستین ؟ممنون ک وقت گذاشتین 

من شنبه رفتم سونو غربالگری دوم بهم گفت ک جنین بریچ هست و جفت قدامی ،میخواستم بدونم تعیین جنسیت این وضعیتی درسته یا باید دوباره برم سونو ؟کسی می دونه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره واس منم جفت قدامی بچه هم بریچ بود ک جنسیت رو گفت البته الانم بریچ هست 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.
چه ربطی داره واس منم جفت قدامی بچه هم بریچ بود ک جنسیت رو گفت البته الانم بریچ هست 

ااا بچه شما چیه ؟چندهفته هستین ؟من خیلی دوست دارم بچم تا اخر بریچ باشه تا سزارین بشم 

[QUOTE=124677065]ااا بچه شما چیه ؟چندهفته هستین ؟من خیلی دوست دارم بچم تا اخر بریچ باشه تا سزارین بشم [/QUOTپسر هست من هفته ۳۰هستم البته من زایمان دومم هست اولی هم سزارین بود   

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.
خوش بحالتون دعا کنید من بریچ بمونم 

انشاالله عزیزم 🙏😊