2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری موهاشونو رنگ کردن

3424 بازدید | 53 پست

سلام

من تازه سه ماهم تموم شده و الان هفته ۱۴ هستم یه جشن عروسی دعوتم واسه اخر هفته جلو موهامم کلا سفیده از طرفیم کسی نمیدونه بارداریم. به دکترم گفتم رنگ بدون امونیاک استفاده کنم گفت بذار فقط به ریشه نخورده منم که ریشه موهام کلا سفیده موندم چه کنم😢😢😢

کسی رنگ کرده؟  رنگ خوب و مطمئن چه مارکی هست لطفا معرفی کنین 🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موهام جلوش سفیده همش 

ولی مجبورم رنگ نکنم

توم نکن بچت مهم تره

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

خواهرشوهر من دوماهش بودبه کسی نگفته بود ولی توی عروسی فامیلشون نوک موهاشو رنگ کرد اما بنظرمن بهش نمیارزه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

عزیزم دکتر من به هیچ عنوان اجازه نداد اونم ماه های اول رنگ نکنی خیلی بهتره البته دوستای من اکثرشون رنگ میکردن مشگلی هم برا بچه هاشون درست نشد فقط یکی از دوستام بچش آلرژی داره به همه چی حساسه مخصوصا پوستش 

ضرر نداره رنگ کن

چرا اینو میگی آخه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
خواهرشوهر من دوماهش بودبه کسی نگفته بود ولی توی عروسی فامیلشون نوک موهاشو رنگ کرد اما بنظرمن بهش نمی ...

من موهام رنگ داره فقط ریشه هام مشکی درومده که اونم جلوش کلا سفیده 😭😭😭

من موهام رنگ داره فقط ریشه هام مشکی درومده که اونم جلوش کلا سفیده 😭😭😭

ازاین ریمل ابروا بگیر برا مهمونیا بزن اینقده رنگ بزنی به موهات ولی فعلا نکن به استرسش نمیارزه حداقل حالا باقی  ضرراش به کنار

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!