2777
2789
عنوان

سونوی ۱۷ هفته کسی میتونه واسم بگه چی نوشته

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 55 پست
الهی عزیزم سومی هستش خدا حفظشون کنه آره شما نمیتونی استراحت کنی انشاالله هرچی خیره همون شه براتون

اره این فندق ته تغاریمه برام دعا کن بسلامت بغلش کنم انشالله توام سالم و تپلی بغلش کنی گل دخترو😍

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
اره خصوصا صبا تو جامم شکمم مثه سنگ میشه قشنگ حسش میکنه ک سمت راسته شکممه

آخ آخ منم با آخره شبا من سمت چپم چون دختره😍

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره این فندق ته تغاریمه برام دعا کن بسلامت بغلش کنم انشالله توام سالم و تپلی بغلش کنی گل دخترو😍

چشم انشاالله که سالم وسلامت میاد بغلت میشه چراغ خونت خدا نگهشون داره برات 🙏💛

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
واقن این راست و چپ واقعیت داره بنظره من

آره داره من همه حسام چپ بود گفتن دختره دختر شد قبلیمم که سقط شد کلا راستم بود طفلی😔

آره داره من همه حسام چپ بود گفتن دختره دختر شد قبلیمم که سقط شد کلا راستم بود طفلی😔

آخی عزیزم منو خواهرمم باهم باردار بودیم مال اون طفلی قلبش وایساد خواهرش بمیره خیلی بده😔

آخی عزیزم منو خواهرمم باهم باردار بودیم مال اون طفلی قلبش وایساد خواهرش بمیره خیلی بده😔

خدا نکنه آخی میفهمم ینی چی واسه منم ایست کرد خدا سر هیچکی نیاره تا عمر داری یادت میمونه انشاالله خدا دوباره بهش میده و جاش پر میشه

خدا نکنه آخی میفهمم ینی چی واسه منم ایست کرد خدا سر هیچکی نیاره تا عمر داری یادت میمونه انشاالله خدا ...

انشاالله بزودی دامنش سبز بشه تا زایمانم باردار باشه لحظه لحظه دردوسقط و... کنارش بودم بدترین روز عمرم بود واقن تا عمر دارم یادم نمیره خیییلی دوسش دارم

انشاالله بزودی دامنش سبز بشه تا زایمانم باردار باشه لحظه لحظه دردوسقط و... کنارش بودم بدترین روز عمر ...

چه خواهر مهربونی😍مطمئن باش باردار میشه تا اون موقع خدا مهربونه توام بارداری براش دعا کن خدا زودتر جوابتو میده

چه خواهر مهربونی😍مطمئن باش باردار میشه تا اون موقع خدا مهربونه توام بارداری براش دعا کن خدا زودتر ج ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه 😍😍

والا خیلی واضح نیست تا جایی که تونستم محل جفت رو نوشته طول سرویکس سن جنین باتوجه به دور سر و دست و پ ...

عزیزم هستی بیای تاپیک آخرم