2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زومبا

اگرم مربی خوب باشه‌و دذست برنامه بده بدنسازی هم لاغری داره ولی نتیجه ش دیرتر از زومباس

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

Zumba  chist ? 

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
سلام من در مورد زومبا تجربه ای ندارم ولی پنج ماهه که بدنسازی میرم 7کیلو وزن کم کردم

میشه بگی چن کیلویی؟ واقعا تاثیر داره اخه منم میخام برم

تنها خداست که درظلمات شب صدایت را میشنود💙💚💛💜
من تو بدنسازی بیشتر سایز کم میکنم این ماه سی ایکس رفتم خوشم نیومد بدنسازی از همه ی ورزشا بهتره

واقعا تاثیر داره؟ واسه ی ۲۰کیلو کاهش وزن؟

تنها خداست که درظلمات شب صدایت را میشنود💙💚💛💜
با دستگاه بیشتر کار میکنی یا تردمیل؟ منم ۷۷ام

بیشتر با دستگاه تو هفته نیم ساعت تردمیل میرم مربی مون میگه تردمیل برا زانو ها اصلا خوب نیست

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜